nlc.hu
Horoszkóp

Nem bírják kimondani: szeretlek

Ezek a csillagjegyek képtelenek kimondani, hogy szeretlek

A legtöbb kapcsolatban fordulópont az első szerelmi vallomás. Bármennyire lángolnak is az érzésektől, ők hárman nem tudják kimondani a bűvös szót.

Ha dúl a szerelem, és minden rendben van köztetek, csupán csak egyetlen szó hiányzik: ne ess kétségbe! Nem mindenki tudja kimondani könnyedén: szeretlek. A Baknak, az Oroszlánnak és a Vízöntőnek meg kell birkózni az érzéseivel.

lánykérés tóparton

Fotó: Unsplash

Bak: retteg a veszteségtől

Sokan hűvösnek gondolják őt, pedig helyén van a szíve. Nem éppen a érzelgős csillagjegy, de ő is képes érzelmekre – leginkább akkor, ha nem látja senki. Nem szégyelli az érzéseit, de a bizalom nagyon magas szintjére van szükség ahhoz, hogy valaki előtt kimutassa. Rendkívül fontosak számára a szerettei, de szinte babonásan fél attól, hogy szerelmet valljon. Fél, hogy elveszít, és a racionális Bak úgy érzi, jobb, ha ezzel a szóval nem töri meg a varázst.

Oroszlán: túl hiú az efféle kinyilatkozáshoz

Köztudottan önimádó, hiú és büszke lélek. Egyrészt úgy gondolja, te mondd neki hogy szeretlek, másrészt legyél tisztában az érzéseivel, nehogy már ő bizonygassa. Amikor igazán szerelmes, nagyon nagy a kísértés számára, hogy szavakkal és becézgetéssel is kifejezze az érzéseit, de szégyelli gyengének mutatni magát. Addig jó, amíg nincs kiszolgáltatva neked. Azt hiszi, visszaélsz a gyenge pontjaival, ahogy néha ő is ezt teszi másokkal.

Vízöntő: nem érzi a fontosságát

Szereti magát különcnek beállítani, és csak olyannal van együtt, aki hasonlóan okos és különleges. A világon bármiről tud beszélgetni veled, de az érzései teljesen másodlagosak. Nem beszél az érzelmeiről, és kimutatni is nehezen tudja őket. Tisztában van vele, hogy a szeretlek szó milyen jelentőséggel bír egy párkapcsolatban, de úgy véli, a ti kapcsolatotok más: nem szorul ilyen hétköznapi megerősítésre.

(via horoscope daily)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top