nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy megállás nélkül szexelni akar

Ezeknek a csillagjegyeknek folyton a szexen jár a feje

Bűntudat nélkül gondolhatsz a szexre, bárhol, bármikor: senki nem lát bele a fejedbe. Mégis ők hárman azok, akik valóban mindig ezt teszik.

A szex nem mindenkinek fontos ugyanannyira. A különböző csillagjegyek is más-más hőfokon égnek, viszont ők hárman nem bírnak meglenni szex nélkül.

szexi nő könyvvel fekszik

Fotó: Unsplash

3. Szédítően érzéki az ágyban – a Bika

Az érintések, az érzékiség mesterével van dolgod. Mindig csak az örömök körül járnak a gondolatai. Hol a legdrágább, finom italokon, hol a legkiválóbb ételeken, mindezek előtt és után pedig a szexen. Az egyik leghűségesebb csillagjegy, aki hosszú párkapcsolatban sem hagyja kihűlni a szikrát. Mértékkel, de szívesen használ játékszereket, és első számára a partnere élvezete: de az minél többször.

2. A legkitartóbb szexgép – a Kos

Fizikuma és versengő szelleme teszi képessé az ágyban is szédítő teljesítményre. A testmozgás minden formáját kedveli, de ha a hálószobában egy kimerítő edzésprogram várja, attól indul be igazán. Ha ő a párod, sokszor kapsz tőle érzéki üzeneteket, a legváratlanabb időpontban is, napjában többször… Szívesen ecseteli benne, mit csinálna, mit próbálna ki veled. Hidd el, nem csak a szája jár!

1. A legszexibb csábító – a Skorpió

A legvonzóbb csillagjegy, ráadásul tökéletesen tisztában van csábító erejével. Éjjel-nappal képes lenne szeretkezni, kifogyhatatlan az energiája. Lehet, hogy ez elsőre meglepő, de hihetetlen szenvedélye, kreativitása hamarosan feledteti veled. Az életben talán össze kell csiszolódnotok, és nehéz elfogadni lobbanékony természetét, de az ágyban nagy lesz az összhang.

(via herway

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top