nlc.hu
Horoszkóp

Tanítsd meg a Kost csókolózni

Csillagjegyek, akik imádnak csókolózni

Csókolózni mindenki tud. Vagy nem? Természetesen azon is múlik, ki mit szeret, de két ember ebben is gyorsan összecsiszolódhat.

A csók művészetéről még könyvet is olvashatsz, ha szeretnél a legjobb lenni. De hiába gondolod úgy, hogy tökéletes vagy, úgyis a partnereddel együtt tudod kihozni magadból és belőle is legjobbat.

csókolózó pár

Fotó: Unsplash

Kos: nedvesen szereti

Vagy legalábbis így csinálja. Imádja csókolózással kifejezni az érzelmeit, de kicsit túlzásba viszi – már ami a nyálat illeti. Nyilván meg van győződve róla, hogy ebben is a legjobb, szóval ne sértsd meg, finoman vezesd őt, te hogyan szereted.

Rák: kifinomult csókimádó

A Rák csak akkor tud igazán kiteljesedni a fizikai érintkezésben, ha érzelmek is társulnak hozzá. Érzéki, finom és izgató csókolózásban lesz részed vele, amiből szinte kiolvashatod az érzéseit, gondolatait. Nagyon jó vele csókolózni.

Mérleg: csakis a tökéletes

Mindent nagyon szeretne, például megfelelni neked, a csókjával is. Még utána is olvas, hogyan teheti jobbá a technikáját. Sajnos a vágy kárára lehet a görcsössége, ezért segíts neki, hogy ellazuljon! Ekkor válik igazán érzéki partnerré.

Bak: a megfelelő pillanatban

Az első csók nagyon körülményes vele. Játszmázik, és arra kíváncsi, mennyire türelmes vagy. Nagyon finoman csókol, és gyorsan tanul, te hogyan szereted. Sajnos ezután is igyekszik megadni a módját, és kissé fukarkodik a csókokkal – aztán persze megéri a várakozás.

(via relrules)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top