nlc.hu
Horoszkóp

Ha a Rák az otthonába hív, komoly szándékai vannak

Randevú a Rákkal? Romantikus kaland lesz!

A Rák csillagjegy havában járunk, könnyen összefuthatsz vele, amint épp a születésnapját ünnepli. Kérd el a számát, ha tetszik: szuper randira számíthatsz.

A Rák (június 22. – július 22.) az egyik legérzelmesebb csillagjegy. Természetesen ő is képes játszmázni, de ha teljes az összhang, akár életed párját is megtalálhatod benne. A hűség mintaképe, szerető, gondoskodó társ. És ott van a top 3-ban, ha arról van szó, kiből lesz a legjobb férj, vagy feleség.

pár a tengerparton lovagol

Fotó: Unsplash

Ismerd meg az érzéseit

Az első randikon talán még nem szembesülsz vele, de nagyon könnyen változik a hangulata. Roppant empatikus, így a te hangulatod is pillanatok alatt átragad rá. Idővel megtanulja kezelni az érzéseit, de ha vele maradsz, számíthatsz az érzelmi hullámvasútra.

Az otthona a mindene

Megtiszteltetés, ha meghív magához. Ez azt jelenti, hogy megbízik benned, és beenged a személyes terébe. Nagyon szereti csinosítani a lakását, és biztosan romantikus hangulatú, terített asztallal vár. Nyugodtan nézz körül, különleges tárgyai vannak: dicsérd meg őket, imádni fogja. 

Nem bírja a konfliktusokat

Ő az egyik leginkább konfliktuskerülő csillagjegy. Nem fog szembeszállni veled, magában gyűjtögeti a sérelmeit. Ha túl sokat mérgelődsz és zsémbeskedsz vele, a kapcsolat végét jelentheti. Próbáld meg higgadtan megbeszélni vele, ha gondod van.

Szenvedélyes és romantikus szexre számíts

Talán több randi is szükséges lesz, mire eljuttok az ágyig. Szereti kiélvezni az udvarlás izgalmát. Utána pedig a szeretkezés izgalmait! Gyertyák, masszázs, rózsaszirmok – a finom és romantikus szex híve. Mindent megtesz, hogy a párja boldog és elégedett legyen. 

via

Ez is érdekelhet házasság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top