nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket nehéz elcsábítani

Ezt a 3 csillagjegyet szinte lehetetlen meghódítani

Rendkívüli elvárásaik vannak másokkal szemben, és sajátos elképzeléseik a párkapcsolatról. Hogyan csábíthatod el őket? Kemény munkával!

A csábítás nem sport, még ha annak is gondolják jó néhányan. Nekik a hódítás a lényeg, és az sem számít, ha összetörik a másik szívét. De ez a három csillag nem ad lehetőséget egykönnyen senkinek. Pedig sokan valóban az igazit keresik, és nem csak a könnyű kalandot – erről kell meggyőznöd, ha egyikükkel próbálkozol.

randevúzó pár

Próbálkozz csak, majd meglátjuk… / Fotó: Unsplash

Nyilas: a kapcsolatról a kötöttség jut eszébe

Azok a párok jutnak mindig eszébe, akik alig jutnak el valahova, csak hátráltatják egymást, és majd megfulladnak a kapcsolatban. Mindennél fontosabb a szabadsága, és egyszerűen nem mer kockáztatni, hogy egy szerelem beszabályozza őt. Csak akkor enged, ha nagyon hasonló személyiségű emberrel hozza össze a sors. Alaposan meg kell győzni őt, hogy szabad maradhat, különben ő lesz az, aki játszik veled.

Szűz: minimum a tökéletessel éri be

Két lehetőséged van, ha nála próbálkozol. Vagy tényleg tökéletes vagy, sőt még jobb, vagy megmutatod neki: nem erre van szükség a boldogsághoz. Természetesen vannak alapvető értékek, amiből ő sem enged. A partnere legyen őszinte, udvarias, megbízható. Emellett nem árt, ha szórakoztató és intellektuálisan is megfelelő vagy számára. Egy biztos: ha késel egy percet is, elvágtad magad.

Kos: függetlenség mindenek felett

Mindig a legjobbat akarja, így ő választja ki, ki is a legjobb neki. Önálló gondolatai, tervei, céljai vannak, amit csak nagyon komoly kapcsolat esetén oszt meg a párjával. A legjobban úgy vágódhatsz be nála, ha te is hasonlóképpen élsz, de egy percig sem próbálod befolyásolni őt. Ha látja, hogy megmarad a személyes tere, és még tiszteled is: talán van esélyed a második fordulóra.

(via horoscope daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top