nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. augusztus 4–10. – A nagyvonalúság újholdja

Az augusztus 8-i újhold új értelmet ad néhány régi fogalomnak a holdhoroszkóp szerint, pl. a nagyvonalúságnak és a bőkezűségnek.

Nyisd ki a pénztárcádat és jótékonykodj! Nemcsak nagy ünnepeken van szükség a segítségre, hanem a hétköznapokban is…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Az újhold erejével (Fotó: Pixabay)

SZERDA – augusztus 4.: A változás szele még mindig erős. Az Ikrek Hold nem kímél senkit és semmit: kisöpri azt, ami, illetve aki akadályoz a változásban, fejlődésben. Ráadásul fogy a Hold, ami jelezhet eltávolodást, szakítást is. Mindez az Ikrek intellektuális és cseppet sem érzelgős módján zajlik. Szóval ne lepődj meg semmin!

CSÜTÖRTÖK – augusztus 5.: A tegnapihoz képest hatalmas változást tapasztalhatsz.  Mivel ma már az érzékeny Rákban jár a Hold, ez jóval több együttérzést és gyengédséget hoz neked és másoknak is. A Rák vizes jegy, ne felejtsd el ma a locsolást, mosást, felmosást, hajmosást! A fogyó Hold hatékonyabbá teszi a szennyeződésektől való megszabadulást.

PÉNTEK – augusztus 6.: Még ma is megteheted azt, amit tegnapra javasolt a Hold: mosás, locsolás, öntözés, hajmosás, felmosás, kádfürdő. Utóbbi azért is aktuális, mert a fogyó Hold szerint kioldódhatnak belőled a gondok, problémák, amiket a lefolyó víz elvihet. Emellett javasolt sok folyadékot innod a nap folyamán fokozatosan.

SZOMBAT – augusztus 7.: Újhold előtti napon egyre intenzívebben érzed a megújulás sürgető lehetőségét. A sürgető nem jelent pressziót. Inkább esélyt arra, hogy új célokat fogalmazz meg, új motivációt találj. Mindez kortól, nemtől, aktuális élethelyzettől függetlenül nagyszerű érzés. Már az Oroszlánban jár a Hold, ami öntudatosságot és igényességet hoz magával. Ezáltal segít a céljaidhoz vezető úton.

VASÁRNAP – augusztus 8.: Ma délután az újhold az Oroszlánban lelkesítően hat rád. Erősnek, sőt legyőzhetetlennek fogod érezni magad. Most bármi újba belevághatsz. Ne érd be félmegoldásokkal! Tedd magasra a lécet! Szóval nagyban gondolkodj! Ez összecseng a nagyvonalúsággal. (Az újholdról olvashatsz részletesebben lejjebb.)

HÉTFŐ – augusztus 9.: Majd délután lép át a Hold a Szűzbe. Szóval délelőtt pontosíthatod a tegnap megfogalmazott új célokat. Délután pedig elkezdheted a részletek kidolgozását. Ebben a precíz Szűz Hold a leghatékonyabb segítséged lesz. Csak ne vessz el a részletekben!

KEDD – augusztus 10.: Újhold után már nő a Hold, és 2 hétig nőni fog. Ez pl. arra jó, hogy mindenféle vitamint, tápláló, ásványi anyagot vigyél be a szervezetedbe és a bőrödbe. Ezt megteheted belsőleg és külsőleg egyaránt. A nyár derekán számtalan gyümölcs és zöldség természetes forrás lehet ehhez.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 08. 04-10.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 08. 04–10.

A nagyvonalúság újholdja

Augusztus 8-án, vasárnap 15:50-kor az Oroszlán jelében együttálló Nap és Hold új megvilágításba helyezi a nagyvonalúság fogalmát. Kérdés, hogy tisztában vagy-e a nagyvonalúság fogalmával, illetve azzal, hogy rólad ez elmondható-e.

Az Oroszlán jel szimbolizálja a nagyvonalúságon túl a bőkezűséget, a derűt, az őszinteséget és az igényességet. A mai napon ezek az értékek új értelmet nyernek. És fontossá válik, hogy figyeljenek rád. Hiszen az Oroszlán ugyanúgy központi szerepre vágyik, mint naprendszerünkben a Nap.

Heti horoszkóp

Oroszlán csillagkép (Fotó: Pixabay)

Amennyiben az Oroszlán jegyében születtél, most, a születésnapod közelében állj meg egy pillanatra, és találd ki, hogy miben szeretnél megújulni! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásodban. Oroszlánként számodra az egész évben ez a legfontosabb újhold.
Akkor is inspiráló ez az újhold, ha a Kos, vagy a Nyilas jelében születtél.

Az augusztus 8-i újhold vasárnap délután lesz, de már előző délutántól érezheted hatását. Gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj! Azért halványzöldet, mert az a rügy színe. Ugyanis, amit ma elkezdesz, az növekedésnek indul.

Heti holdhoroszkóp

Gyújts zöld gyertyát! (Fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top