nlc.hu
Horoszkóp

Sokáig fáj a szakítás a víz jegyűeknek

Segíts a Halaknak talpra állni szakítás után!

A legérzékenyebb lelkű csillagjegyek, még ha keménynek is mutatkoznak a világ előtt. Mindig talpra állnak, de időre van szükségük az újrakezdéshez.

Amikor valaki nem gyászol egy szakítás után, kívülről erősnek tűnhet. Pedig nem jó a veszteséggel járó érzelmeket a szőnyeg alá söpörni. A feldolgozatlan trauma a lélek mélyén tovább dolgozik, és rányomhatja a bélyegét a következő párkapcsolatra. 

szomorú nő tengerparton

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Minden veszteség nagyon mélyen érint, a szakítás egyenértékű azzal, mintha egy szeretett személy halálát élnéd meg. Személyes kudarcnak veszed, hogy nem sikerült megmentened a kapcsolatot, és teljesen visszahúzódsz a világ elől. Romantikus filmek, édesség, sírós zenék, és hosszú telefonbeszélgetések a barátaiddal nyújtják a menedéket a legnehezebb napokon. Aztán megrázod magad, és talpra állsz, de ne siess az új kapcsolattal, bőven akad majd jelentkező!

Skorpió (október 23. – november 21.)

Bármennyire is érzéketlennek mutatod magad, a szeretteid pontosan tudják: a páncélod mögött szenvedsz és összetört vagy. Sajátos természeted miatt a bosszún jár az eszed, hogy az exednek is ennyire rossz legyen… de ha fejlődni akarsz, le kell küzdened a bosszúvágyat! Amikor már a jövőre tudsz koncentrálni, rájössz, hogy szép az élet, és lesz még alkalmad a szerelemre.

Halak (február 19. – március 20.)

Az érzelmes víz csillagjegyek legérzelmesebbike vagy. Csakis hosszú távú, szerelmes kapcsolatod volt, amiknek a végén téged viselt meg legjobban a szakítás. Ilyenkor az összetört szívedet csak az idő gyógyíthatja be, hosszú, fájdalmas önsajnálatba esel. Nagy segítséged a barátaid és a családod, nélkülük még depresszióra is hajlamos leszel. Ahogy a tavasz bontakozik ki tél után, úgy virágzol ki a nehéz időszak elmúltával.

(via elitedaily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top