nlc.hu
Horoszkóp

3 őrülten féltékeny csillagjegy

Ezek a pasik az őrületbe kergetnek a féltékenységükkel

Egyesek szerint az féltékeny, aki szeret. De ha volt már igazán gyanakvó és bizalmatlan pasid, akkor azt is tudhatod: néha a fele sem tréfa.

Ha a randipartnered csillagjegye e három között van, kezdj el puhatolózni, hogy áll nála a dolog bizalom ügyében. Jó dolog, ha imád téged a másik, ha elhalmoz a bókjaival, szeretetével. De amikor elkezd ellenőrizgetni, majd szabályozni szeretne, hogy tudja, ő számodra az egyetlen – az már nem a szeretetről szól.

szomorú férfi

Fotó: Unsplash

Ikrek – nem tudod, mi zajlik a fejében

Ha az Ikreknél a túlzott féltékenység jelei mutatkoznak, akár szerencséd is lehet. A legtöbb Ikrek beleáll a konfliktusba, és hatalmas viták árán, de a végén megbeszélitek, mi is a probléma. Féltékenységét saját cikázó gondolatai gerjesztik, pedig egyszerűen csak kérdeznie kellett volna tőled. Akkor kiderül, miért titokzatoskodsz, vagy ki az a pasi (az unokaöcséd), aki üzeneteket ír. Ha ezen túljuttok, stabil alapokra kerül a párkapcsolat.

Skorpió – őrülten féltékeny lesz

A legszenvedélyesebb csillagjegy, aki képes a telefonodat csekkolgatni, vagy utánad leselkedni. Imád, nem akar elveszíteni, pedig mindezzel jó úton jár felé. Tisztázd vele, hogy mennyire kellemetlen ez neked. Az önbizalmát kell növelnie, hiába játssza a macsót, fél a szakítástól. Ha megtanulja kezelni az érzelmeit, marad a forró szenvedély, szenvedés nélkül.

Halak – folyton alulértékeli magát

Tele van csodás tulajdonságokkal, romantikus, gondoskodó. Mégis mindig azt mantrázza magának, hogy ő nem lehet elég jó neked. Ilyenkor magába fordul, és tényleg kellemetlen társasággá válik, és arról győzköd, más mellett van a helyed. Ha nagyon szereted, most rajtad a sor: visszahozni őt a boldog kapcsolatba, és megértetni vele: csak rá van szükséged, mert értékes és imádni való.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top