nlc.hu
Horoszkóp

A tudatos szex 4 ismérve

Út a tudatos szex felé

Nem csupán testi érintkezés, de még csak nem is a mindent elöntő szerelem érzése. Spirituális egyesülés, ami megtanulható.

A tudatos szex során a lelkeitek is egyesülnek. Ha rátaláltál arra, akivel spirituálisan is összeilletek, talán volt már részed spontán módon is benne. De elsajátítható, és szinte minden alkalommal megismételhető.

szerelmespár tükröződik

Fotó: Unsplash

1. Pozitív energiák keletkeznek

Csak akkor szerelmeskedtek, ha mindkét fél kívánja. Nem visztek bele problémákat, a gondokat a testeteken kívül hagyjátok. A szex után nem vagytok fáradtak, túlzottan kimerültek – inkább egy kellemes, elégedett érzés, felemelkedés járja át a testet, lelket. Néha talán kioldja a feszültséget, és könnyekbe torkollik, de hosszú távon egy kiegyenlített, pozitív energia marad utána.

2. Bátran megmutatod magad

Nem a testi meztelenséget jelenti, hanem azt, hogy fel mered vállalni az érzéseidet, vágyaidat. Nem félsz attól, hogy a párod hogy ítél meg a szeretkezés során, nem félsz felszabadultan szexelni vele. Kimondod, hogy mi a jó, mi a kellemetlen neked, és nem félsz abbahagyni sem, ha nem esik jól.

3. Nem csupán egyesülés

A szex nem feltétlenül jár egyesüléssel, lehet, hogy néha csak meztelen összebújást, csókokat, simogatást jelent. Egyes keleti filozófiák szerint a szexualitásban is meg kell keresni a középutat: nem szabad túl sok energiát a szeretkezésre fordítani, de keveset sem. A finom érintkezésekkel ez az egyensúly megkereshető.

4. Spirituális kapcsolódás

Ha már teljesen egymásra hangolódtatok, megtapasztaljátok a lelki kapcsolódást. Te is tudod, mire van szükséged, és a párod is pontosan tudja, mit, mennyit és hogyan tegyen kedvedre, és ő is pontosan így van vele. Összekapcsolódik a tekintetetek, érzitek egymás minden rezdülését, átérzitek egymás érzelmeit. Spirituálisan eggyé váltok, és megszűnik minden, az idő, a tér. Csak a testi öröm, érzelmi felfokozottság marad, lelketek pedig összekapcsolódva marad a mindennapok során.

(via spiritual teaching)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top