nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán akkor a legnyűgösebb, ha fáradt

Harapós csillagjegyek, akiket hagyj inkább pihenni!

Rossz éjszakád volt, sokat dolgoztál az utóbbi időben, és mégis mindenki téged nyaggat. Te hogyan viseled? Ezek a csillagjegyek nem éppen higgadtan.

Az emberek nagy része nem nem tekinti jogos indoknak a fáradtságot, ha a másik arra kéri őket: csak egy kis nyugalmat szeretne. Aki éjjel legény, nappal is legyen legény – és ehhez hasonló mondatokkal nyúzzák a másik idegeit. Ha a fáradt Oroszlánhoz, Koshoz vagy Halakhoz közeledsz, ne számíts a legkellemesebb fogadtatásra!

kutya és férfi az ágyban

Az ő álmát legalább őrzi valaki / Fotó: Unsplash

Oroszlán: éktelen haragra gerjed 

Ne ébreszd fel az alvó Oroszlánt! Tudod jól, hogy amennyire szereti a társaságot, és a középpontban lenni, ugyanannyira szüksége van néha magányra és feltöltődésre. Amikor fáradt, békén kell hagyni, zárja magára az ajtót, és terpeszkedjen el a nagy ágyon egyedül. Ha megzavarják és kialvatlan, elképesztő morcos és egyáltalán nem együttműködő.

Halak: meglepően harcias lesz

Ismered a gyengéd, szerető, romantikus álmodozót? Akkor most megismerheted a harcias amazont is! Ha zargatod a pihenése közben, a párnája után hozzád vágja az összes keze ügyébe eső holmit. Jópofának tűnik őt kiugrasztani a függőágyból? Majd megtudod, ha visítva kerget a kertben, és esetleg visszakapod egy váratlan pillanatban. 

Kos: a legundokabb kialvatlanul

Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, az mindig feldühíti. Ilyenkor nagyon kellemetlen arcával találkozol: undok lesz és csipkelődő. Főleg, ha a pihenése nem úgy zajlik, ahogy eltervezte. Már tíz perc relaxációval képes felfrissülni, de ha ezt sem tartod tiszteletben, sértődés lehet a vége. Pontosan tudja, mit kell odavágnia, hogy rosszul érezd magad.

(via astrologyanswers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top