nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek vérig sértenek másokat

4 csillagjegy, akinek ami a szívén, az a száján

A legtöbb ember a vita hevében is próbál előbb gondolkodni, aztán beszélni. Akad pár kivétel, akiket nem érdekel, ha ezzel megbántanak másokat.

Az együttélés szabályai szerint, általában kétszer is meggondoljuk, hogy mit mondjunk a másiknak. Persze nem mindenki ennyire tudatos, főleg a vita hevében vagyunk hajlamosak olyan dolgokat a másik fejéhez vágni, amit legszívesebben azonnal visszaszívnánk. Ezek a csillagjegyek kivételek. Kertelés nélkül odaszólnak, és utánuk a vízözön.

beragasztott szájú nő

Mondja, vagy ne mondja?! / Fotó: Unsplash

Kos: utál hazudni

Ki nem állhatja a szépítést, a hazugságot. És úgy van az igazsággal, hogyha valakinek fáj, nőjön fel szembenézni vele. Néha ő is megbánja, ha nagyon megsért valakit, de soha nem vallaná be. Forrófejű, és túl gyorsan cselekszik – ami bizonyos helyzetben előny, de a szeretteivel szemben igencsak bántó lehet a nyers modor.

Bika: nem végtelen a türelme

Rendkívül nyugodt, higgadt lélek, szeret mindent okosan megoldani, megbeszélni. Ő maga hisz abban, hogy bármiben segíthet a kiváló kommunikáció. Csak éppen nem mindenki partner ebben. Ha sunnyogást, mismásolást vagy szabályszegést lát, egy darabig nyel, és magában gyűjti az indulatokat. Amik végül bombaként robbannak, és mindenkit kioszt, hogy alig állnak meg a lábukon.

Szűz: magasra teszi a mércét

Nem bírja elviselni, ha mások nem olyan profik, amilyennek látni szeretné őket. Igaza van, hogy követel, és maximalista énjéből kiindulva várj el másoktól tökéletes teljesítményt. Építő kritikájával nincs is gond, de néha a ló túloldalára esik. Ilyenkor mindent kritizál, és éppen az ellenkező hatást éri el vele.

(via boldsky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top