nlc.hu
Horoszkóp

Menekülj a Kos hisztirohama elől

4 csillagjegy szörnyen taszítóvá válik, ha nem tesznek a kedvére

Ismersz olyan embert, aki kedves, udvarias, de egyik pillanatról a másikra egy szörnyeteggé válik? Ők négyen akkor lesznek ilyenek, ha valami nem tetszik nekik.

Roppant taszító egy felnőtt ember esetében, ha őrült hisztiben tör ki, amikor nem a kedve szerint alakulnak a dolgok. Ők az a Négy csillagjegy, melyeknek a szülöttei nehezen tartják féken az indulataikat, és különösen hajlamosak a dühkitörésekre. Menekülj a közelükből, ha éppen robbannak!

hisztis nő

Fotó: Unsplash

Skorpió: ahogy a kedve tartja

A legbosszantóbb mind közül a Skorpió, mert fogalma sincs az embernek, hogy éppen min bosszantja fel magát. Szenvedélyes hangulatember, aki néha jéghideg. Aztán mondasz neki valamit, amitől dühbe gurul, és nem csupán hisztizik: később bosszút áll a vélt sérelemért.

Kos: a nagyra nőtt gyerek

A Kos olyan hisztiben tud kitörni, hogy a dackorszakos ovisok sírva könyörögnek a receptért. Ha nem ő nyer, ha nem őt dicsérik meg, és éppen érzékeny állapotában találja ez a tény: jön a hiszti! Arra nem gondol, hogy máskor példakép a környezete számára, és ezzel éppen leírja magát.

Rák: sírásig hergeli magát 

Ő bármin képes dühöngeni és hisztizni, akár azon is, ha a kedvenc csokijából elviszik előle a boltban az utolsó darabot. Ilyenkor nem képes elengedni a legapróbb problémát sem, és a megoldás helyett arra koncentrál, hogy még jobban felhergelje magát. Gyakran sírva fakad, és nevetségessé teszi magát.

Oroszlán: középpont, vagy semmi

A dühöngő Oroszlán meglepheti azokat, akik elbűvölő, vicces társasági énjével találkoztak addig. Elég egy kötekedő, lenéző ember – akár egy spicces kolléga a buliban –, aki beszól neki. Semmi nem húzza fel őt annyira, mint amikor leszólják, becsmérlik, vagy kritizálják, és nem ő van a középpontban, a dicséretek kereszttüzében.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top