nlc.hu
Horoszkóp

Így győzd le az ellenségedet, ha levegő jegyű vagy

A Mérleg az őrületbe kergeti az ellenfelét, ha kedves vele

A te környezetedben is akad olyan személy, akit ellenfélnek, vagy vetélytársnak tartasz az élet bizonyos területén? Ne zavartasd magad, győzd le a benned rejlő képességekkel!

A levegő elemű csillagjegyekhez tartozol, így nincs gondod a kommunikációval, gyakorlatiassággal. A világ csupa izgalom számodra, csak néha olyan emberek bukkannak fel, akiken muszáj felülkerekedned, hogy tovább lépj. A megoldás kulcsa önmagadban rejlik.

beszélgető lányok

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Nem vagy született bajkeverő, de a megnyerő stílusod, szuper dumád, és hatalmas energiád mégis szúrja egyesek szemét. Szerencsére mindig többet érsz ésszel, ha beléd kötnek, és tudod, mit kell mondani, hogy leszereld a kötekedőt. Egy gyenge pontod van, ha rosszindulatú pletykát terjesztenek rólad. Kerülj szemtől szembe azzal, aki terjeszti, és hozd helyzetbe! Az élő szópárbajban megsemmisíted őt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Békés vagy, és mindig a békéltetésre törekszel. Meglepő, hogy egy ilyen kedves embernek ellenségei vannak! De tulajdonképpen nem is ellenségek ők, hanem szeretetre méltó személyiségedet irigylő emberek. Ha nagyon zavarnak, hozd őket te zavarba! Légy velük nagyon kedves, bájos. Lepd meg őket a szeretet számos jelével, vagy flörtölj velük. Elszégyellik magukat, és elsomfordálnak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A humor és intelligencia a legfőbb fegyvereid. A saját területeden olyan jó vagy, hogy ott találsz véresen versengő ellenfelet. Nyilván, aki túl komolyan veszi magát, azzal szemben a humorodat kell bevetned: ha összekerülsz vele, dobj rá néhány poénbombát. Mindenki értékelni fogja, ő pedig próbál majd kimosakodni a helyzetből, de nem lesz számára kiút.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top