nlc.hu
Horoszkóp

5 kristály szerencsét hoz az élet minden területén

Kezdd a szeptembert szerencsével!

Te mibe kezdesz idén ősszel? Tanulsz, van iskolakezdő gyermeked, esetleg egyszerűen élvezed a lágyabb, nyugodtabb évszakot? Ezek a kristályok jobbá teszik a napjaidat!

Egy kis extra szerencsére mindenkinek szüksége van. A szeptember eleje sokaknak váltás, hiszen az iskola idő beköszöntével új ritmusra kell átváltani. Akinek nem kezdődik suli a családban, azok is érezhetik ennek hatásait. Nagyobb tömeg, nagyobb forgalom… ahol mindig jól jön egy marokkő, amitől érzed: különleges napod lesz!

ásvány nyakékek

Fotó: Unsplash

Malachit: a pénztárcád örömére

A zöld szín és malachit rezgései segítenek a pénzügyek rendezésében. Jobban tudsz takarékoskodni vele, de növeli a bevételeket is. A zsebedben marokkő formájában tartsd, és egy mini darab malachit kristályt tegyél a pénztárcádba.

Ametiszt: a szuper párkapcsolatért

A természet változása a kedélyállapotra is hat, a hullámvölgyek pedig nem tesznek jót a párkapcsolatnak. Az ametiszt csodás kő, gyógyító hatása testre-lélekre erőteljesen hat, elősegítve a párkapcsolati harmóniát.

Kvarckristály: programozd személyre szabva

Az egyik legerősebb hatású ásványi kő a tiszta kvarc. A legjobb, ha kérsz tőle: azaz arra programozod, amire pontosan szükséged van. Fogalmazd meg, hogy az élet mely területén, pontosan milyen támogatásra van szükséged, majd hordd a követ ékszerként.

Pirit: bátorságot ad

Az életedben számos döntési helyzet áll előtted, és nem tudhatod, mi lesz a legkedvezőbb. A pirit abban fog segíteni, hogy bátran és határozottan dönts. Méghozzá olyan irányban, ami a szerencsés jövő felé irányít.

Zöld aventurin: a bőség köve

A latin esély szóból ered a neve, a lehetőségek kövének tartják. Ha fejlődni vágysz, vagy valami újba kezdesz, netán állásinterjúra mész, legyen nálad egy darab a zsebedben. A legjobb lehetőségeket hozza meg számodra.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top