nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg barátnő a legjobb esküvőszervező

4 csillagjegyből lesz a legjobb koszorúslány

A vénasszonyok nyara számos menyasszonynak hoz örömet. A szűrt fények, a természet színei csodás hátteret adnak az őszi esküvőknek.

Egy pompás esküvő sok nő számára az élete legnagyobb álma. Főleg, ha olyan szerencsés, hogy remek barátnők körében ünnepelhet. Akik nem csupán színesebbé teszik az eseményt, de koszorúslányként mindent megtesznek a boldog ara számára, hogy tökéletes legyen ez a nap.

vicces koszorúslányok

Fotó: Unsplash

A Bak (december 22. – január 19.)

A legnagyobb megtiszteltetés, hogy barátnődet támogathatod. Nagyon komolyan veszed a feladatot, de engedj át másoknak is belőle. Biztosan örülnek a szervezők minden segítségnek, de ne felejtsd el jól érezni magad. Elsősorban vendég vagy, és a menyasszony is azt szeretné, hogy engedd el magad.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nyugalmad és határozottságod minden női családtagnak jól jön majd a nehéz pillanatokban. Mindig van egy másik terved, egy ötleted, hogy megmentsd a helyzetet, és figyelemmel kíséred, hogy minden rendben menjen. Neked is hálás lesz.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Imádod az esküvőket, gyerekkorod óta tervezed a magadét – persze számtalan verziót végigvettél már. A barátnődnek nagy segítsége leszel, mert bár nem ezzel foglalkozol (pedig tehetnéd!), hatalmas ismereted van a témában. Szívesen teszed, mert így még több tapasztalatod lesz, ha eljön a te nagy napod.

A Halak (február 19. – március 20.)

Empátiád végtelen, érzelmi intelligenciád az egekben: te leszel a legfőbb érzelmi támasza a menyasszonynak. Mindig tudod, mikor kell őt megnevettetni, és arra biztatod, nyugodtan hatódjon meg, ettől csak még emberibb lesz. A sminket fel lehet frissíteni, de örömkönnyek jó esetben csak élete egyetlen esküvőjén hullhatnak.

(via brides)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top