nlc.hu
Horoszkóp

Ez a jó házasság titka a pasi csillagjegye szerint

Ettől lesz boldog a férfi a házasságban a horoszkóp szerint

Rengeteg jó tanácsot hallhattál eddigi életed során, mitől is lesz jó egy házasság. Az internet pedig végtelen tárháza a bölcsességeknek, amik nem csupán ellentmondásosak, de néha még károsak is lehetnek egy párkapcsolatban.

A leginkább elhamarkodottnak tűnő esküvőből is lehet harmonikus kapcsolat, ami az idők végezetéig tart. De ha a két fél nem tiszteli egymást, vagy önmagával nem tud megbékélni, akkor hiába a legragyogóbb lakodalom, a boldogság nem lesz mindennapos vendég a kapcsolatban.

szerelmes menyasszony és vőlegény

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Domináns személyiség, de nem feltétlenül erőlteti rád az akaratát. Ha nem korlátozod, nem érzi magát kalitkában, és teret hagyva neked is, megteremtitek a vágyott harmóniát.

Bika (április 20. – május 20.)

Hűséges társ, a család nagyon fontos számára. Az érzéki örömök nélkül nem érzi jól magát, de ha a finom falatok és a jó szex megvan, minden más olajozottan megy életetek végéig.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Nem ő klasszikus családapa és férj. Imádnivaló és szórakoztató, de nem bír lemondani a flörtöléstől. Bízz benne, mert nem megy tovább, de engedd neki, hogy továbbra is kiélje magát.

Rák (június 22. – július 22.)

Mindennél fontosabb számára, hogy biztonságban tudja a szeretteit, a családját. Hagyd rá a férfias dolgokat, és engedd, hogy ő legyen az erős védelmező. Mindketten nagyon boldogok lesztek így!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Nem lehet gond, ha mindig megkapja a figyelmet és csodálatot, amire szüksége van. Mivel csodás, izgalmas társ, és remek apa, ez nem esik majd nehezedre.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Hűséges társ, akinek mindig szüksége van rá, hogy nélkülözhetetlennek érezze magát. Minden feladatot ossz meg vele, ezzel senki nem jár rosszul, sőt, sokan irigyelnek majd, ekkora harmónia láttán.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Nehezen határozza el magát, és az önbizalma is ingatag. Kedves, szerető és szórakoztató társ lesz mindig, de add meg neki a kellő biztatást és dicséretet.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Féltékeny és birtokolni vágyó partner, amit idővel levetkőzik, és neked csupán az érzékeny, szenvedélyes férfi marad. Adj időt neki, hogy előbújjon valódi énje.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Kalandvágyó, szabad szellem, de egyáltalán nem hűtlen! Ha nem csorbul a szabadsága, lángoló szerelemmel és csodálattal tölti melletted az életét.

Bak (december 22. – január 19.)

Nem mutatja ki hevesen az érzelmeit, úgy tűnhet, az anyagi biztonság és a karrier a legfontosabb neki. Te és a család mindig első helyen lesztek, de ne nyaggasd, hogy beszéljen az érzelmeiről.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nehéz dió, nem hisz a házasságban. Meg lehet győzni őt, ha nyitott vagy a különcségeire és képes vagy más szemszögből is nézni a világot – végül ő akarja összekötni az életeteket.

Halak (február 19. – március 20.)

Szívét-lelkét a házasságba teszi, és mindent megtesz egy gyönyörű, romantikus kapcsolatért. Ha úgy érzed, bizonytalan: beszélj meg vele mindent. Ha a szőnyeg alá söpröd a gondokat, vele ez a kapcsolat hanyatlását okozhatja.

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top