nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2021. szeptemberre

A Merkúr és a Jupiter között létrejövő fényszögkapcsolatból arra lehet következtetni a havi horoszkóp szerint, hogy nagyon jól tudunk kommunikálni és elfogadóbbak vagyunk, mint korábban.

Kos – szeptemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben nincs olyan, amit ne tudnátok megbeszélni. Életed párja nyitottabb, ezért talán még az olyan problémákra is sor kerülhet, amelyet a szőnyeg alá söpörtetek. Hajlamossá válhatsz olyasmibe belemenni, amelyet titokban kell tartani. De az is lehet, hogy többször eszedbe juthat a múlt. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, mert veszteséget könyvelhetsz el.

Bika – szeptemberi horoszkóp

A párkapcsolatokban viharos helyzet jöhet létre, még az is lehet, hogy megfordulhat a fejecskétekben, hogy külön utakra kellene lépni. Több változás is bekövetkezhet az életedben, amelyeket nehezebben tudsz kezelni. Muszáj változtatni, mert ha ezt önként nem teszed, akkor a sors fogja rád kényszeríteni. Pénzügyek terén ugyan lesznek kiadásaid, de olyan bevételeid is, amelyekre talán nem számítottál. A szerencsejátékokban érdemes lenne próbát tenni.

Ikrek – szeptemberi horoszkóp

Megeshet, hogy olyan emberekkel hozhat össze a sors, akiktől a vérnyomásod az egekbe szökhet. A munkában is olyan helyzet jöhet létre, amelyre talán nem számítasz, és miatta a hangulatod nyomottá válhat. Előfordulhat, hogy zavaros helyzet jöhet létre, és ez is befolyással lehet a kedélyállapotodra. Viszont a regenerációs készséged roppant erős, ezért, ha beteg vagy, akkor a gyógyulás útjára léphetsz. Valakinek a rosszindulata előtt meglepetten állhatsz.

Havi horoszkóp

Szeptemberi tervezés (Fotó: Pixabay)

Rák – szeptemberi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban alacsonyan repülhetnek a tányérok. Talán még szakítópróbára is sor kerülhet. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal most nehezebben tudsz kijönni, elsősorban az ő viselkedése miatt. Viszont remekül kommunikálsz, ezért, ha bármilyen probléma adódik – főként ingatlannal, családtagokkal – azt most könnyebben meg tudod oldani. Mert hallgathatnak rád, elfogadhatják azt, amit mondasz.

Oroszlán – szeptemberi horoszkóp

Figyelmednek a középpontjában ebben a hónapban a pénz állhat. Talán még az is lehet, hogy a sült galamb a szádba repül. A bevételek mellett váratlan kiadásra is sor kerülhet. Megeshet, hogy olyan probléma jöhet létre, amellyel szemben teljesen tehetetlen lehetsz. Az alkalmazkodáson és az elfogadáson kívül mást most nem tehetsz. A házasságokban, régi együttélésekben hullámzó helyzet jöhet létre: társad hol engedékeny, hol megmakacsolhatja magát.

Szűz – szeptemberi horoszkóp

Glória ragyoghat a fejed fölött. Az életnek több területén érhetsz el pompás eredményt. A sikeres aranyásó elismerést is megszerezheted, mert talán nincs most az állatövben olyan, aki nálad jobban értene a pénz előteremtéséhez. A párkapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, de az is megeshet, hogy a társad nem megfelelően kommunikál, és ez okozhatja a zavart a kapcsolatotokban. Légy óvatos, mert valaki úgy hazudhat, mint a vízfolyás.

Mérleg – szeptemberi horoszkóp

Ha kommunikációról van szó, a helyzet magaslatán állhatsz. Bármit mondasz, azzal nyitott fülekre találhatsz. Még talán a tabutémák megbeszélésében is sikeres lehetsz. Viszont pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, mert a saját hibádból veszteséget könyvelhetsz el. A házasságokban, régi együttélésekben a társad bizonytalansága miatt alakulhat ki feszültség. Ha valaki tartozott neked, azt most behajthatod. Felbukkanhat valaki a múltból.

Skorpió – szeptemberi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy a társad most feszültebb. A tolerancia hiánya miatt olyan dolgokon is felkaphatja a vizet, amelyet talán korábban észre sem vett. Olyan dolog juthat a tudomásodra, hogy meglepetésedben talán még az állad is leeshet. A kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak most az életedben. Talán ennek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked valamit titkolhat előled.

Nyilas – szeptemberi horoszkóp

A munkában, megélhetésben furcsa helyzet jöhet létre. Amikor anyagilag elismerhetnek, ugyanakkor olyan helyzet is kialakulhat, amely előtt döbbenten állsz. Még az is megeshet, hogy állást vagy akár szakmát is változtathatsz. Előfordulhat, hogy kolléga vagy munka során megismert személy miatt minden hajad szála az égnek áll. A párkapcsolatokban, ha szülők vagytok, éppen a csemetétekkel fontos beszélgetésre kerülhet sor.

Bak – szeptemberi horoszkóp

A munkában, megélhetésben érhetsz el olyan eredményt, amely elégedetté tehet. A feletteseddel mindent megbeszélhetsz, aki nyitott az elképzeléseidre. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség. Ha egy mód van rá, ebben a hónapban ne vegyél fel kölcsönt, mert később ezt nehezebben tudod majd törleszteni. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, sikeres lehetsz benne.

Vízöntő – szeptemberi horoszkóp

Megfordulhat a fejecskédben, hogy változtatni kellene az életeden. Előfordulhat, hogy olyan vitába bocsátkozhatsz valakivel, aminek semmi értelme, csak a saját energiádat pazarolhatod rá. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Ez feldobottá tehet.

Halak – szeptemberi horoszkóp

Romantikus pillanatokban bővelkedhet ez a hónap. Ha párkapcsolatban élsz, akkor úszhatsz a boldogságban. De az is lehet, hogy a társadra számíthatsz, aki átvállalhatja a te válladról a terhek egy részét. Nem kedvez az idő utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, ebben is olyan helyzet jöhet létre, amely miatt nehezebben jöhet álom a szemedre. Ám semmi sem tart örökké, ennek is vége lesz egyszer. Váratlan helyzet miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Ez is érdekelhet nő lámpással búzamezőben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top