nlc.hu
Horoszkóp

Ez a te színed a horoszkóp szerint

A csillagjegyed szerencseszíne megváltoztatja az életed

A színek energiája rád is hat, még ha nem is vagy tudatában vele. Talán a hangulatod változása leginkább felismerhető egy szín hatására, de hidd el, az életed is fordulatot vehet.

Rendkívül sokoldalúan használhatod a saját színedet, amikor tudatosul benned, hogy a pozitív hatásaira van szükséged. Ha nincs ilyen árnyalatú ruhád, vagy tárgy a közeledben, vizualizálhatod a kívánt színeket.
De az is hatásos, ha olyan színű ételt vagy italt fogyasztasz, és a meditatív színezők is szuperek. Használd ugyanannak a színnek az árnyalatait egy kép kiszínezésére, és máris két legyet ütsz egy csapásra: relaxáció és színterápia egyben!

nő színes porral

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A kék szín alakítja szerencsésen a sorsodat. Az elméddel, az agyi képességekkel van szoros kapcsolatban, így segít kiaknázni a benned rejlő képességeket. Jó irányba alakítja a kapcsolatodat a világgal.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A lila szín a te talizmánod, hatalmas energiával segíti a magánéletedet és a szakmai előrejutásodat. Erőteljesen fejleszti az intuíciót, támogatásával a belső hangod felerősödik, megtalálod az utadat.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A narancssárga szín segít az utadon. Nyitott vagy és kalandvágyó, de ha még nagyon rugalmasságra van szükséged, használd e szín rezgéseit. Növeli a képzelőerődet, de segít lecsendesíteni az elmédet.

Bak (december 22. – január 19.)

A barna szín vezet könnyedén a siker útján, sok szerencsével fűszerezve. Sokoldalúságod jobban kibontakozik általa, és az ösztöneid is felerősödnek. Használd, amikor úgy érzed, túl sok döntés súlya nehezedik rád.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A türkiz szín segít megtalálni a valódi életcélodat. Összeszedetté válsz általa, és összpontosítani tudsz a céljaidra. Érzékenyebbé tesz az embertársaiddal szemben, és fogékonyabbá a spiritualitásra.

Halak (február 19. – március 20.)

A tengerzöld szín lesz a társad az önmagadhoz vezető úton. Nehéz helyzetekben belső erőt ad, segíti a megújulást, amikor szinte alig van energiád. Távol tartja a negatív energiákat és a mérgező embereket.

(via thehoroscope)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top