nlc.hu
Horoszkóp

Használd bátran a csillagjegyed színeit

Ez a szín szerencsét hoz a horoszkópod szerint

Milyen színeket viselsz? Mersz használni élénk árnyalatokat a ruháidon, a tárgyaidon? Keresd meg a saját színedet, és tedd jobbá az életedet vele.

A körülötted lévő színek kifejezik a hangulatodat, személyiségedet, de visszafelé is hatnak rád. Az életed nehéz helyzeteiben használhatsz színes gyertyákat, hogy bevonzd, amire éppen szükséged van. A színes ruhákat, cserélhető tárgyak színét is alkalmazhatod terápiaként.
Ha az első hat csillagjegy közt nem találod meg magad, holnap folytatás következik – addig is gyújts barna gyertyát a türelemért!

színes lépcsőn emberek

Ne félj az erős színektől! / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A te színed a piros. A piros és a vörös árnyalatai a szenvedélyt és az ambíciót jelképezik. Amikor határtalan energiád alábbhagy, vagy nagyon lehangolttá válsz, ez a szín képes újjáéleszteni és táplálni a lelked.

Bika (április 20. – május 20.)

A zöld szín hozza meg a szerencsédet, a vágyott harmónia elérésével. A különböző árnyalatai megnyugvást, belső békét hoznak számodra. Segít elfogadni önmagad, és a magaddal kapcsolatos negatív érzéseket.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A sárga színt használd, ha összecsapnak a hullámok feletted. Bár könnyedén veszed az életet, nem mindig ilyen egyszerű neked sem. A sárga és árnyalatai tisztánlátást, reményt adnak, és felpörgetik az elmédet is.

Rák (június 22. – július 22.)

Az ezüst színnel tudod felvenni a harcot a nehézségek ellen. Növeli az energiádat, hogy mielőbb kiteljesedj, és bátorságot ad, hogy ne jelentsenek gondot a mindennapok kihívásai. Segít elfogadni az érzékeny oldaladat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az arany szín hozza el neked a vágyott jólétet és gazdagságot. De a gazdagság nem csak az anyagiak tekintetében fontos, ezzel a színnel elfogadóvá válsz mások iránt, és segít derűsnek maradni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A zöld lesz a te szerencseszíned is. A Bikától eltérően, neked a koncentrációban segít, a hatékonyságban, leginkább a munka és alkotás terén. De hatásos lesz a szorongásaid és a félelmeid legyőzésében is.

(via thehoroscope)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top