nlc.hu
Horoszkóp

Az érzékeny víz jegyek könnyen függőség rabjává válnak

Gyógyszer, szex, szerelem: ezektől függenek a vizes csillagjegyek

Bárki függővé válhat, de az érzékeny lelkű víz jegyek még nagyobb veszélyben vannak. Figyelj rájuk, amikor összecsapnak a hullámok a fejük felett.

Ők hárman a legérzékenyebb csillagjegyek. Mindannyian megélünk hullámvölgyeket, de ha mellettünk állnak a szeretteink, képesek vagyunk kimászni a legmélyebb gödörből is. A víz elemű csillagjegyek erre a függőségre hajlamosak, ügyelj a riasztó jelekre.

mosolygós gyógyszer a szájban

Fotó: Unsplash

Rák: veszélyes gyógyszerek

Mindig érzékenyebb volt másoknál. Önérzetes, empatikus, aki kiállt másokért, és bárkivel együtt sírt a bajban. A sok lelki bánat a testre is kihat, egyre több tünet bukkan föl, a feldolgozatlan élmények nyomán. Étel-, ital érzékenység, huzat, időjárás változás. A betegséget pedig még rosszabbul viseli: egyre gyakrabban nyúl a gyógyszerekhez. Könnyen rá lehet szokni a fájdalomcsillapításra, gyengébb, majd erősebb altatókra… segíts neki visszafordulni, amíg lehet.

Skorpió: kapcsolatok fogságában

A legérzékibb, legszexibb csillagjegy. Az ujja köré csavar bárki, és bátran veti be testi vonzerejét, mint megoldást. Az eksztatikus szex könnyen feledteti a gondokat, de ebből is egyre több kell neked. A másik véglet a társfüggőség, amikor bántalmazó kapcsolatban ragad. Egyik sem okoz boldogságot, sem igazi kielégülést. Amíg van hatásod rá, beszélgess vele, lehetséges, esetében szakember tud csak segíteni.

Halak: a szerelem rabja

A romantika, az álmodozás az élete, magába a szerelembe szerelmes. Párkapcsolatból párkapcsolatba libben, de senki nem tökéletes: amint felszakad a rózsaszín köd, csalódottá válik, és megy tovább. Görcsösen keresi élete párját, de valójában az idilli szerelmet kergeti. Amíg nem találja meg magában az egyensúlyt, nem marad más, csak a függőség és az őrült hajsza: egy nem létező érzés után.

(via astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top