nlc.hu
Horoszkóp

A Halak párkapcsolati hibái

Ezeket a hibákat követi el a leggyakrabban a párkapcsolatokban a Halak

A túlérzékenység, a kimondatlan szavak és az önfeladás is a Halak tipikus hibái a párkapcsolatban.

A Halak az egyik legérzékenyebb, legromantikusabb, ugyanakkor leginkább sebezhető csillagjegy. A párkapcsolataiban pedig mindez fokozottan érvényesül.

Fantáziavilágban élnek

A Halak szülötteinek egyik legfőbb jellemzője, hogy előszeretettel merülnek a saját, meglehetősen gazdag fantáziavilágukban. Ez pedig gyakran oda vezet, hogy irreálisan gondolkodnak a szerelemben is, nem ismerik fel a problémákat vagy nem hajlandók azokkal szembenézni, mindez pedig keserű csalódásokhoz vezethet.

Apály és dagály

A Halak érzelmei úgy váltakoznak, akár az apály és a dagály. Könnyedén esnek szerelembe, ám legalább ilyen könnyedén visszakoznak is, de egy már kialakult, komolyabb kapcsolat későbbi fázisaiban is meglehetősen szeszélyesen tudnak viselkedni, így a partner számára nem mindig követhető, pontosan hol is tart a viszony.

Nem öntik szavakba az érzéseiket

A jegy szülöttei rendkívül intuitívak és abból indulnak ki, hogy mások ugyanígy vannak ezzel. Épp ezért sokszor nem öntik szavakba az érzelmeiket, legyen szó akár a szerelemről, akár bizalmatlanságról vagy félelmekről, hanem elvárják, hogy a partnerük megérezze azt, ami, ha a másik fél kevésbé intuitív típus, nem feltétlenül történik meg.

Konfliktus

Fotó: Getty Images

Sértődékenyek

Mivel különlegesen érzékenyek, mindent a lelkükre vesznek. Még a legapróbb megjegyzéseken, építő jellegű kritikán is képesek vérig sértődni, az ilyen jellegű konfliktusok kommunikációja, feloldása viszont már nem az erősségük, inkább elrejtik a fájdalmukat és magukat emésztik, ami egyik fél számára sem jó.

Feladják önmagukat

Amikor párkapcsolatban élnek, igyekeznek mindenben megfelelni a partnerük elvárásainak, akár annak árán is, hogy teljesen feladják önmagukat. Fontos megtanulniuk, hogy hűek maradnak saját magukhoz és olyan párt keressenek, akiknek úgy kellenek, ahogy vannak, nem kell a kedvéért drasztikusan megváltozniuk.

Elmenekülnek

Amikor stresszeli őket egy helyzet, hajlamosak arra, hogy kimeneküljenek belőle, ahelyett hogy beleállnának és igyekeznének megoldani azt. Ez a hozzáállás azonban igen komoly problémákat okozhat a párkapcsolatban, sőt, akár szakításhoz is vezethet.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top