nlc.hu
Horoszkóp

Szexi csillagjegyek, akiknek van hova fejlődni az ágyban

4  csillagjegy ettől lesz jobb az ágyban

A párkapcsolat egyik alapja a szex, kár tagadni. Ahhoz pedig, hogy igazán jól érezd magad a pároddal az ágyban, először azt kell kitapasztalnod: te mire vágysz igazán.

Ha lepedőakrobatának gondolod magad, akkor sem árt egy új kapcsolatban ajtóstól rontani a házba. Mindenkinek más elképzelései, tapasztalatai vannak a szexről. Egyvalami közös: mindketten jót akartok, méghozzá élvezetes szexet mindkettőtöknek.

szexi nő

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Nyugodtan próbálj ki új dolgokat! A párod megértő, tudja, milyen érzékeny lélek vagy. De semmi olyan nem történik, amit megbánhatnál, épp ellenkezőleg! Néhány szexi fehérnemű, cuki játékszerek – minden az örömről szól, és rólatok. Ha kezdeményezővé válsz, kiugrik a bőréből.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kiszámíthatatlan vagy a szexben, de csak azért, mert magad sem tudod, mit akarsz. Ne tettesd magad, és ne azzal foglalkozz, hogy a párod mit gondol. Persze az ő igényeit is tartsd szem előtt, de vond be. Mondd meg, hogy kísérletezni szeretnél, ez nem ciki! Sőt, örülni fog, hogy általa ismered meg az érzékiséget.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Akár az életben, a hálószobában is jól jön számodra egy kis türelem. Ha unod magad a pároddal, tisztázd: valójában kiben van a hiba? Attól, hogy összevissza variálod a pózokat, sietteted az élvezetet, nem lesz jobb senkinek. Keresd meg azt, aki felvillanyoz, és ismerd meg vele a lassú érzékiség izgalmát.

Bak (december 22. – január 19.)

Bármikor kapható vagy a szexre, de a saját örömöd áll az első helyen. Egy kapcsolatban mindkét félnek meg kell találnia a szexuális kielégülést. Egyik alkalommal kényeztesd te a párod, és felejtsd el, hogy te is játékban vagy. A következőnél jöhet a te időd. Új és szenvedélyesebb szintre kerül a szerelmi életetek.

(via peacequarters)

Ez is érdekelhet nő és férfi az ágyban vörös selyemmel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top