nlc.hu
Horoszkóp

Így gyógyítsd meg magad a csillagjegyed szerint

Ez a 3 csillagjegy erős és energikus: mégis könnyen megbetegszenek

A tűz jegyűek magas hőfokon égnek és olyan optimisták, hogy megdöbbenti őket: ők sem sérthetetlenek.

Az energikus, magabiztos tűz elemű csillagjegyek soha nem gondolnak magukra beteg, elesett emberként. Pedig éppen az a hatalmas energia, amit birtokolnak, képes megbetegíteni őket.
Ha egyike vagy a háromnak, ne várd meg a tüneteket. Kezdd el a megelőzést: a testi egészséged kulcsa az egészséges lélekben van.

jógázó nők

Fotó: Unsplash

Kos: fejjel a falnak

Makacs természeted, hirtelen temperamentumod nem csak másoknak okoz fejfájást. A fejed a gyenge pontod, kívül és belül is. Fejfájás, migrén gyötörhet, de az arcbőröd és a hajad is problémás lehet. Muszáj találnod olyan tevékenységed, amitől nem fő a fejed: rendszeres mozgás, mint a biciklizés a szabadban, de mellette meditálj, olvass, vagy gondozz növényeket.

Oroszlán: magabiztos félelem

A magabiztosság szobra vagy, mégis hajlamos vagy a szorongásra. Szereted ezt titokban tartani, így akkor sem foglalkozol vele, ha már testi tüneteid vannak. A feszültség a felsőtestedben rakódik le, beállt nyakizmok, hátfájás, szorító mellkas. A jóga segít feloldani a félelmeidet és lazítani az izmaidat, és keresd megnyugtató emberek társaságát.

Nyilas: túlzásba vitt optimizmus

A vak optimizmusod nem engedi láttatni a valós világot, a nyughatatlanságoddal együtt ez májproblémákat okoz. Sportolj, mozogj minél többet, tölts időt a természetben, vízközelben. Felejtsd el a késői nagy vacsorákat, kezdj el egészséges, tápláló ételeket főzni (nyugtatóan hat majd), és hívj mellé ebédre kedves barátokat.

(via mindsjournal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top