nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik imádják az őszt

Ezek a csillagjegyek imádják az őszt

Ezek a csillagjegyeket távolról sem környékezi meg az őszi depresszió. Ők ilyenkor érzik igazán elemükben magukat.

A most következő négy csillagjegy szülöttei a legkevésbé sem szomorkodnak amiatt, hogy véget ért a nyár. Számukra ugyanis az ősz az év egyik legkedveltebb időszaka.

Ikrek

A Ikrek alaptulajdonságai a sokoldalúság és az alkalmazkodóképesség, természetüknek pedig tökéletes leképezése az ősz. Valósággal lenyűgözi őket az évszak, kíváncsian és lelkesedéssel figyelik, ahogy a természet rezes színpompába borulva lassacskán pihenni tér. Egyfajta megnyugvást hoz számukra ez az időszak és akár 3 hónapnál hosszabban is el tudnák viselni minden évben.

Mérleg

A Mérlegek számára az ősz ellenállhatatlanul varázslatos időszak. Egészben és részleteiben is rajonganak az évszak külsőségeiért és hangulataiért. Ők azok, akik már szeptember első napjaiban a szezonnak megfelelő dekorációkkal pakolják tele az otthonukat és előszeretettel öltik magukra is az ősz árnyalatait. Mindemellett az évszak egyben ideális terepet is jelent számukra, hogy minél több minőségi időt töltsenek együtt a szeretteikkel.

Ősz

Te is imádod az őszt? (Fotó: Getty Images)

Skorpió 

A Skorpió hava az ősz kellős közepén kezdődik, ám az e jegyben születettek nem csupán emiatt érzik éppen ebben az évszakban leginkább elemükben magukat. A természetükhöz az őszi hangulatok állnak a legközelebb, melyekhez szinte transzcendentális módon képesek kapcsolódni. Ilyenkor a leginkább összeszedettek és motiváltak, így jellemző rájuk, hogy – szemben a legtöbb csillagjeggyel, akik inkább tavasszal vagy az év elején teszik – ezekben a hetekben kezdenek bele új dolgok megvalósításába.

Nyilas

Az ősz az emberek többségében inkább melankolikus vagy kifejezetten szomorkás kedélyállapotot kelt, a Nyilasokra azonban ez a legkevésbé sem igaz. A zodiákus örök optimistái ugyanis az évszak vidám és sokszínű oldalát élik meg, és ebben az időszakban is meglátják a felfedezés izgalmát. Ők azok, akiket a hűvösebb idő sem tart vissza attól, hogy kimozduljanak, pörögjenek, méghozzá pont ugyanolyan intenzitással, ahogy azt egész évben teszik. 

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top