nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjeggyel rémes lehet az egyéjszakás kaland

Ha alkalmi szexre vágysz, inkább ne ezeket a csillagjegyeket válaszd!

Egy párkapcsolatban mindig lehet szépíteni, ha az első ágyba bújás nem sikerül kirobbanóan jól. De ennek a három csillagjegynek mélyen magába kell néznie, ha örömet akar szerezni az egyéjszakás kalandban.

Miért keres valaki egyéjszakás kalandot? Mert önfeledt szórakozásra vágyik, extázisra, kielégülésre. És bármilyen jól érzi magát ezt megelőzően a házibuliban, vagy egy bárban az illetővel: az igazi megmérettetés csak az intim terepen következik.

férfi és nő az ágyban

Most még mosolyognak… / Fotó: Unsplash

Bak: fantáziájában ő főhős

Imádja a vad szexfantáziákat, és szívesen néz szexfilmeket. Sajnos, amikor arról fantáziál, hogy ő a főhős, nem szupermennek látja magát, aki teljesítményével az űrbe repíti szíve (alkalmi) hölgyét. Hanem egyszerűen csak elképzeli magáról, hogy ő is képes a teljesítményre, a többit pedig hagyja, hogy magad intézd el. Rá kell jönnie, hogy fejben is jelen kell lenni, különben továbbra is ajtócsapkodás és szánalmas tekintet lesz a légyott vége.

Halak: szex a lelki szemetessel

Amikor a Halak belemegy egy röpke kalandba, mindig húzódik mögötte érzelmi szál is. Megbántották, bosszút áll, nem érzi magát elég jónak – és lehetne folytatni a sort. Így ha vele hálsz, valószínűleg az aktus egy pontján elbőgi magát. Aztán megsértődik, hogy nem érted, mi van… ami természetes, csak nagy nehezen böki ki a bánatát. Akármilyen is volt vele a szex, a vége az lesz: hallgatod a panasz-áradatot, és mielőbb menekülni próbálsz.

Ikrek: tökéletesen mást gondol

Vele megfogtad az isten lábát! A szexisten, aki mindent tud és mindent tökéletesen csinál. Illetve, mindezt ő gondolja magáról. Ígéretes kezdet után teljes közöny: mintha teljesen más ember lenne, akivel elkezdted a mókát. Ó igen, ilyen az ő kettőssége. Hiába vágyik a könnyed vadulásra, végül visszafogja magát, és elfojtja az érzéseit. Ha lenne második, harmadik esély, biztosan elkezdene kinyílni, de arra veled már nem lesz alkalma.

(via bustle)

Ez is érdekelhet férfi tengerben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top