Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek nem jönnek be az egyéjszakás kalandok

Akadnak, akik semmi kifogásolni valót nem találnak az egyéjszakás kalandokban. Mások épp ellenkezőleg, még a lehetőség gondolatába is beleborzonganak. Ez a három csillagjegy biztosan nem az egyéjszakás kalandok híve, még akkor sem, ha talán az életükben egyszer velük is megesik hasonló. Te is köztük vagy?

Bár egyre inkább elfogadottá válnak az egyéjszakás kalandok, mégis vannak, akiktől az ilyenek természetükből adódóan idegenek. Az alábbi három csillagjegy szülöttei jó eséllyel közéjük tartoznak.

1. Szűz nem gondolkodik egyéjszakás kalandokban

egyéjszakás kaland csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz a minőséget mindenkor a mennyiség elé helyezi, így nem gondolkodik egyéjszakás kalandban. Emellett sokat jelent neki a rendszeresség, így ha valakit elfogad annyira, hogy ágyba is bújjon vele, elvárja, hogy a párkapcsolat kiszámítható legyen, stabillá váljon. Ez persze nem jelenti, hogy az életében soha, egyetlenegyszer sem csábul el, de ő sokkal jobb szereti, ha új és gyors ismertségek helyett tartós párkapcsolatban élhet.

Ezek a csillagjegyek nem kedvelik az egyéjszakás kalandokat (Képünk illusztráció. Fotó: Pexels)

Ezek a csillagjegyek nem kedvelik az egyéjszakás kalandokat (Képünk illusztráció. Fotó: Pexels)

2. A Rák nem nyílik meg az egyéjszakás kalandokban

egyéjszakás kaland csillagjegyek rák horoszkópA Rák romantikus szerető, valójában önmagában már ezért sem igazán talál élvezetet az egy éjszakára érvényes rövid afférban. Alkalmanként nála is becsúszhatnak ugyan ilyen jellegű élmények, de ő sosem tud az első összebújáskor teljesen megnyílni. Ezek nem olyan kapcsolatok, amelyekben biztonságban érezné magát annyira, hogy felfedje sebezhetőségét, az érzéseit, az érzékenységét. Ő is inkább a tartós kapcsolatok híve.

3. Az Oroszlánnak kevés az egyéjszakás kaland

egyéjszakás kaland csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán úgy bonyolódik, vagy inkább sodródik egyéjszakás kalandokba, hogy azokat valójában csöppet sem is élvezi. Hatalmas szíve van, és ezért rosszul esik neki, hogyha valaki csak keresztülsuhanaz életén. Néha tudat alatt is azt várja, hogy végül kiderül, ez a kaland most mégsem egyéjszakás lesz. Nagyon tud szeretni, mindent megtesz a társ boldogságáért, ehhez viszont egyetlen éjszaka nagyon kevés.

(via Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top