Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nem hiszi, hogy boldog párkapcsolata lehet

Ezek a csillagjegyek nagyon vágynak a szerelemre, a boldogságra. Viszont olyan sokat csalódnak, amitől egy idő után el sem tudják hinni, hogy valóban boldog párkapcsolatuk lehet. Pedig, ha hinnének benne, rá is találhatnának az igazira... Vajon te is köztük vagy?

Míg néhány csillagjegy hihetetlenül optimista, és a végsőkig hisz a boldogságban, másoknak ez már nem megy olyan könnyen. Ezek a csillagjegyek életük során számtalan fájdalmas szakítást, csalódást élnek át, ezért egy idő után már nem igazán hiszik el, hogy valahol rájuk is várhat a boldogság. És amikor szembetalálják vele magukat, ott bujkálhat bennük a kétség, hogy mindez tényleg igaz lehet? Nemcsak az élet űz velük fura tréfát? Ők tényleg nincsenek könnyű helyzetben…

Oroszlán: semmiképpen sem sikerülhet

Az Oroszlán a múltbeli kapcsolatai kísértik… Amint megjelentek a párkapcsolatban az első nehézségek, ő máris összeomlott. Ez az érzés pedig a mostani párkapcsolatára is jellemző lehet. Amilyen bátor a való életben, a szerelemben az első nézeteltérések után a világa darabjaira hullik. Nehézséget jelent neki, hogy felismerje, konfliktusok minden kapcsolatban előfordulnak, a cél pedig csak annyi, hogy párjával közösen találjanak megoldásokat.

Ezek a csillagjegyek nem hiszik, hogy boldogok lehetnek (iStock)

Rák: nem gondolja meg magát

A Rák nagyon makacs tud lenni, ha eldönt valamit, nincs remény, hogy hajlandó lenne meggondolni magát. Pontosan ez a viselkedése érhető tetten akkor is, amikor úgy érzi, párkapcsolata elindult lefelé a lejtőn. Márpedig, ha fejébe veszi, hogy neki nem jár a boldogság, és minden kapcsolata úgyis kudarcra van ítélve, nem könnyű bizonyítani az ellenkezőjét. Több esetben pedig be is következik az „önbeteljesítő jóslat”.

Kos: jobb, ha feladod

Ha Kossal randizol, könnyen lehet, jobban jársz, ha bedobod a törülközőt. Ő ugyanis eleve meg van róla győződve, hogy nem működhet a párkapcsolat. A múltbeli próbálkozásai kudarccal végződtek, s biztos benne, hogy ez újra és újra megtörténik vele. Pedig valójában pontosan tudja, hogy fölösleges a múlton rágódni, minden új párkapcsolattal új esélyt kap a boldogságra is. Rejtély, hogy mégis miért nem nem él vele.

Szűz: a neheze még hátravan

Minden alkalommal, amikor a Szűz komolynak tűnő párkapcsolatban találja magát, meg van róla győződve, hogy nem fog működni. Őt is erősen kísérti a múltja, jóllehet az egyetlen oka, hogy folyton összetörik a szívét, a negatív hozzáállása. Rá kell mielőbb döbbennie, ha eleve úgy kezd bele az új párkapcsolatba, hogy az biztosan nem működhet, akkor nem is fog. Csak esélyt kellene adnia magának és a párjának a boldogságra…

(the talko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top