nlc.hu
Horoszkóp

4 pasi csillagjegye, akiknek elképesztő a libidója

Az Oroszlán pasinak a libidója is hatalmas

Az Oroszlán havában járunk, és azt már tudjuk róla, hogy óriási az egója. Most az is kiderül, hogy melyik az a négy csillagjegy vele együtt, akik bármikor készen állnak a szexre.

A szexuális étvágy nem csupán kiváló pletykatéma barátnők között, de nagyon fontos alapja egy párkapcsolatnak. Ha mindkét fél vágya közel azonos, ezen a téren nem lesznek nagy gondjaik. De azt is érdemes megjegyezni, hogy a kapcsolat olyan, mint egy asztal: a szex az egyik fontos lába, viszont ezen az egy lábon egy asztal sem áll meg!

férfi tengerben

Ezeknek a csillagjegyeknek folyton le kell hűteni magukat… / Fotó: Unsplash

Bika: adni is szeret

Az érzéki Bika rendkívül könnyen feltüzelhető. Mivel imádja az illatokat, ízeket és az érintéseket, bármelyik hamar beindítja. Természetesen nincs rá túlzott szüksége, mindig készen áll egy hosszú, érzéki szeretkezésre. Imádja a kényeztetést, de bőven részesíti benne a párját is.

Oroszlán: fantáziavilága végtelen

Szívesen flörtöl másokkal is, de végsőkig hűséges a szerelméhez. Imád csókolózni, és nehezen áll meg a csóknál. Bárhol, bármikor szívesen szexel a kedvesével. Az igazi terepe a hálószoba, egész hétvégéket képes ott eltölteni párjával. Kreatív és változatos ötletei mellett egy percig nem unatkoznak.

Skorpió: az extrém szerető

Heves az életben, néha végletesen heves a szexben is. Szinte nem lehet leállítani őt, állandóan szexelni akar. Nagyon emlékezetes minden vele való alkalom, kísérletező alkat, aki szélsőséges játékokba is szívesen belemegy. Néha túlzottan erőszakos, ilyenkor a lelkére kell hatni – a macsó szexgép érzékeny belsőt takar.

Nyilas: az éjszaka királya

Ha készülne olyan statisztika, melyik csillagjegy büszkélkedhet a legtöbb egyéjszakás kalanddal, a Nyilas vezetné. Megőrjíti a kalandvágy, és ha nincs állandó partnere, mindig gondoskodik egy alkalmiról. Persze ő is emlékezetes szerető, aki nem bírja az unalmat. Akkor horgonyoz le, ha megtalálja azt a nőt, aki maximálisan hasonlít hozzá.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top