nlc.hu
Horoszkóp

Velük lesz jó a szex a Rák, a Skorpió és a Halak számára

Ők az ideális szexpartnerek a víz jegyűeknek

A párkapcsolat meghatározó eleme a szexualitás. Ne alkudj meg, ha nem működik: csak akkor lehet hosszú és boldog közös életetek, ha testileg is összeilletek.

A víz elem hatása alatt álló csillagjegyek életét a mély érzelmek, a lelki gazdagság szövi át. Mind a három jegyben van valami megfoghatatlan titokzatosság, finom érzékiség. Nem olyan lobbanékonyak, mint a tűz jegyek, de a szenvedély éppen olyan fontos része az életüknek. Ezzel együtt a szexualitás is központi helyen áll.
Ha egyike vagy a három jegynek, most megtudhatod, kivel teljesítheted be tökéletesen a testi vágyaidat.

szexi férfi és nő

Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

Szenvedélyes szerető vagy, aki az egészen gyengéd szerelmeskedéstől a legvadabb szexig benne van mindenben. De csak akkor, ha érzelmileg is megfelelően rá vagy hangolódva a partneredre. A kreativitásodat szívesen kiéled az ágyban is, és nagy örömmel kényezteted a száddal a párodat. Hasonlóképpen kedveli és magas szinten műveli az örömszerzés ezen módját a Halak, a Bika, az Oroszlán és Bak. Velük találod meg azt az összhangot a szexualitásban, amivel egy hosszú távú kapcsolatban sem hagy alább a szenvedély: évek múltán sem.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A szexuális vágy hajt, és az erőteljes érzelmeid. Lehet, hogy elsőre visszafogottnak és titokzatosnak tűnsz, ezért egy kicsit határozottabban keltsd fel a kiválasztott figyelmét: a rejtélyes magatartás nem mindenki számára egyértelmű. A vágyad viszont egyértelművé válik az első éjszaka után. Szinte végtelenül készen állsz a szeretkezésre, és nem csak a kezdeti rózsaszín ködben marad ez így! Egy másik Skorpió, a Bika, az Oroszlán, vagy a Halak lesz tökéletes társad az élvezetek földjén járva.

Halak (február 19. – március 20.)

Érzéki vagy, romantikus lélek. Odaadó szerelmes, aki gyengéden, játékosan mutatja ki a vágyait. Mindent megteszel a másik öröméért, és szívesen használod csodás fantáziádat is. Képes vagy napokra visszahúzódni a lakás és az ágy rejtekébe a kedveseddel, hogy hosszasan, a külvilágot elfelejtve kényeztessétek egymást.  De igazán boldog akkor vagy, ha a párod is boldog. Bár melletted ez igazán nem nehéz! Velük lehetsz a legnagyobb összhangban az ágyban: a Skorpió, a Rák, a Mérleg és a Szűz.

(via truthinside)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top