Horoszkóp

Ennyiszer bújnának ágyba párjukkal a csillagjegyek

Nos, a horoszkóp nagyon pontosan és őszintén fedi fel a csillagjegyek hálószobai szokásait is. Ebből a horoszkópból kiderül, melyik csillagjegyek a legéhesebbek a szexre, és melyek azok, akiknek a mennyiségnél a minőség jóval többet számít...

Ha már volt alkalmad Skorpióval randizni, vélhetően van némi elképzelésed arról, hogy a csillagjegyek jellemzői, különösen a hálószobai szereplésüket illetően, olykor helytállóak. Kétségtelen, a horoszkóp nagyon sok mindent elárul a szexuális szokásokról is, ami az esetek többségében bizony igenis pontos és találó. Lássuk, mi jellemző rád és a párodra.

A Kos minden másnap összebújna a párjával

Tűz jegyű, ami egyúttal a szexuális étvágyban is tetten érhető. A Kos természeténél fogva akaratos, senki és semmi sem állhat az útjába. Ha valakivel jól érzi magát az ágyban, akkor nem lehet kérdés, hogy szívesen tölti vele az időt minél gyakrabban. Tudja mit akar, s azt is, miként érheti el a vágyait…

A Bika egész hétvégén szeretkezne

A Bika elbűvölő és vonzó típus, nem beszélve a hűségéről. Akár komoly párkapcsolatban él, akár csak randizgat valakivel, arra törekszik, hogy az éjszakai kalandja elsősosztályú legyen. Ha egész hetet kell várnia, hogy szenvedélyes hétvégét tölthessen el a szerelmével, rajta nem fog múlni az élvezet.

Az Ikrek néhányszor havonta, vagy állandóan

Az Ikrek csillagjegyen nem könnyű kiigazodni, még saját magának sem. A szexuális étvágya is ezt tükrözi, hiszen állandóan váltakozik. Előfordul, hogy hetekig, hónapokig »cölibátusban« él, egyszerűen azért, mert valami másra koncentrál. Ha pedig olyan párra talál, akivel remekül kijön az ágyban, akár mindennap jöhet a fülledt éjszakai kaland…

A horoszkóp elárulja, mennyi szexre vágynak a csillagjegyek (iStock)

A Rák minden éjszaka szeretkezne, amikor szerelmes

A Rák természeténél fogva törődő, figyelmes és nagyon kedves típus. Ez pedig azt is jelenti, hogy testileg is nagyon odaadó. A megfelelő partner mellett bármikor kész összegyűrni a lepedőt a hálószobában.

Az Oroszlán egyszer egy héten bújna össze a párjával

Egyszerűen elbűvölő ez a tűz jegy, remekül néz ki, s nagyon határozott jellem. Amikor az Oroszlán szexre vágyik, megtalálja a módját, hogy ez teljesüljön is, ám időnként az egyéb kötelezettségei és felelősségvállalásai kimeríthetik. Azért egy kis hancúrozásra mindig összeszedi magát.

Szűz: Hetente kétszer-háromszor

A Szűz, a nevével ellentétben, nem is annyira szende, ha szexről van szó. Mondhatni a hálószoba hőse, és szívesen meg is mutatja, mire képes. S mint, ahogy az élete minden területén, a hálószobában is maximalista. Hűséges típus, és hihetetlenül boldog, ha párjával hetente kétszer összebújhat.

Vajon te mennyi összebújásra vágysz? (iStock)

A Mérleg hetente legalább háromszor

A Mérleg a csillagjegyek legszínesebb egyénisége. Nem csupán elragadó és művészi beállítottságú, ha valamit akar, azt sosem rejti véka alá. Igényli, hogy megbecsüljék, s nincs ellenére az élet élvezete sem. Ha olyan társsal hozza össze a sors, akivel valóban jól érzi magát, hetente akár többször is ágyba bújik vele.

A Skorpió? Szó szerint állandó szexelne

Közhelynek tűnhet, de igaz, a Skorpió él-hal a szexért. Ha ehhez még igazán szenvedélyes társat is talál, a legszívesebben soha nem hagyná el a hálószobát. Hét közben persze a munkájának és minden másnak is eleget tesz, ám még ez sem gátolja meg, hogy egyfolytában a szex járjon az eszében.

A Nyilas állandóan vagy nagyon ritkán szeretkezik

A Nyilas meglehetősen önfejű típus, aki ragaszkodik a függetlenséghez, s egyengetni próbálja a saját útját. Imádja a szexet, de nem jár mindig ezen az esze. Ha olyan párt talál, akivel intellektuálisan és lelkileg-testileg is egy hullámhosszon van, persze nem szalasztja el a lehetőséget, hogy amikor csak lehetséges, a hálószobában kössön ki vele.

A Skorpió ki sem jönne a hálószobából… (iStock)

A Bak hét közben dolgozik, hétvégén szeretkezik

A Bak valójában szigorú időbeosztás szerint él, s mindig tudatában van annak, hogy éppen mit kell csinálnia. S ez a szexuális életére is jellemző, neki nem könnyű rugalmasnak lennie, miközben a magas elvárásainak is meg akar felelni. Igényli a szexet, ám a hálószobai kaland időpontját – hasonlóan a többi kötelezettségéhez – előre be kell terveznie…

A Vízöntő kéthetente egyszer bújik össze a kedvesével

A Vízöntőt nem egyszerű megérteni, ő ugyanis gyakran távolságot tart még a párjával is, amit nem könnyű áthidalni. Éppen ezért nem egyszerű olyan párkapcsolatot kialakítania, amelyben érzelmileg, testileg, és értelmileg is megvan a megfelelő kapocs. Nem él gyakori szexuális életet, egyszerűen azért, mert időre van szüksége, hogy valóban kialakuljon az intim kapcsolat.

A Halak hetente néhányszor szexel

A Halak nagyon érzékeny típus. Amikor igazán szerelmes, nála akkor is előfordulhat, hogy a padlón érzi magát. Kreatív, érzelmileg intelligens, ami a szexuális életében is tetten érhető. Ennek megfelelően szexuális étvágya is nagy, s ha olyan párra talál, akivel az összhangot is megtalálja, számára valójában a csillagos ég a határ…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top