Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek megmondják, mit akarnak az ágyban

Az alábbi 3 csillagjegynek nem esik nehezére nyíltan beszélni a szexuális vágyairól. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A jó szexhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció. Ám van, akinek könnyebb, van, akinek nehezebb kimondani a vágyait. Természetesen mindezt az illető csillagjegye is nagyban befolyásolja. A Ráknak és a Skorpiónak eleinte félelmetes lehet kerek perec kimondani, hogy pontosan mire is vágyik a hálószobában. A Nyilas és az Oroszlán pedig szívesebben mutatja meg, ami igazán a kedvére való, minthogy kimondaná. Az ő partnereiknek különösen érdemes odafigyelniük a párjuk reakcióira, jelzéseire. Ám vannak olyan csillagjegyek is, akiknek egyáltalán nem esik nehezére kertelés nélkül kimondani, mit várnak az ágyban a párjuktól.

A Bak eléri a kitűzött célt

A Bak mindig eléri amit akar, és így van ezzel az ágyban is. Mindehhez pedig azt tartja a legcélravezetőbbnek, hogyha nyíltan beszél a vágyairól. Bár nem a legkommunikatívabb csillagjegy, de ebben a témában kifejezetten bőbeszédű és részletes. Szóval tőle mindenképpen őszintéségre számíthatsz.

Néhány híres Bak: Issa Rae, Dolly Parton, Hayley Williams,Bradley Cooper, Liam Hemsworth, Jude Law, Zayn Malik és John Legend

Ezek a csillagjegyek megmondják, mire vágynak az ágyban… (Fotó: iStock)

A Kos szereti, ha az van, amit akar

A Kos heves és szenvedélyes természetű csillagjegy. Mindent intenzíven és teljes erőbedobással csinál. Természetesen ugyanígy áll hozzá az udvarláshoz és a szexhez is. A vágyait pedig nem rejti véka alá, habozás nélkül, kendőzetlenül megosztja a párjával, hiszen nagyon szeretné, ha teljesülnének is.

Néhány híres Kos: Paul Rudd, Shay Mitchell és Hayley Kiyoko

Az Ikrek igazán beszédes és bátor

Az Ikrek elbűvölő csillagjegy, aki imád beszélni, szinte bármiről, így természetesen a szexuális vágyairól is. Pontosan ismeri magát, és egyáltalán nem szégyenlős típus, már csak ezért is szívesen megosztja a párjával, hogy mit szeretne tőle. És nemcsak az ágyban, valójában a leghétköznapibb dolgokról is lehet vele beszélgetni.

Néhány híres Ikrek: Angelina Jolie, Laverne Cox, Marilyn Monroe, Prince és Chris Evans

Ez a három csillagjegy nemcsak tudja és elmondja, hogy mit szeretne, hanem a párjuk jelzéseit is könnyen megértik és szíves örömest teljesíti a vágyaikat. Ha pedig valami nem világos a számukra, attól sem riadnak vissza, hogy kérdezzenek… Lehet tőlük tanulni.

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top