nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. szeptember 29. – október 5. – Varázslatos őszi Hold

Ez az ősz pompás színeivel, illataival, ízeivel elvarázsol. Kizárólag tőled függ a holdhoroszkóp szerint, hogy ebből mennyit érzékelsz, mennyit élvezel.

A Hold nap mint nap segít, hogy az épp aktuális jegynek megfelelő tevékenységre világítson rá. Tőled függ, hogy megfogadod-e a tanácsait…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Őszi Hold (Fotó: Pixabay)

SZERDA – szeptember 29.: A Rák Hold aktuálissá tesz mindenféle vizes tevékenységet: mosás, mosogatás, felmosás, hajmosás, locsolás stb. Mivel még mindig fogy a Hold, könnyebb, gyorsabb és hatékonyabb a szennyeződésektől megszabadulni. Ezt érdemes bekalkulálnod.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 30.: Egész nap marad a Hold a Rák jelében. Vagyis a mai a tegnapi tökéletes mása. Még mindig moshatsz, mosogathatsz, felmoshatsz, hajat moshatsz, locsolhatsz. Hihetetlen gyorsan és hatékonyan tisztulnak a ruhák, ágyneműk, plédek, függönyök stb., vagyis tanácsos nagymosást beütemezned mára.

PÉNTEK – október 1.: Az október azzal indul, hogy hajnalban az Oroszlánba lépő Hold nagy változást hoz: az eddigi finom, nosztalgikus, szentimentális hangulatot felváltja az öntudatosság, a büszkeség és az ambíció. Ez megterhelő lehet a szívedre. Szóval ne feszítsd túl a húrt, ne hajszold magad!

SZOMBAT – október 2.: Marad a Hold az Oroszlánban, ami tüzes, lendületes napot garantál neked. Tele leszel lelkesedéssel és ambícióval. A céljaidhoz lesz kellő energiád. Már csak arra van szükség, hogy helyes célokat tűzz ki. Az Oroszlán fogyó Hold alkalmas hajvágásra. Dúsabb és egészségesebb lesz a hajad utána.

 

VASÁRNAP – október 3.: A Szűzbe lépő Hold gyökeresen megváltoztatja az ambícióidat: szerényebben tervezgetsz. Most kéne takarítanod. Mivel a hagyomány a Szűz fogyó Holdat tartja a legkedvezőbbnek takarításra. Ugyanis ilyenkor fele annyi idő alatt dupla mennyiségű házimunkával végezhetsz látványosan.

HÉTFŐ – október 4.: A hétfők gyakran a leglehangolóbb napok. Szegény hétfőt sokan utálják. Ráadásul ez az október, az utolsó negyedév első hétfője. A Szűz Hold szerint ma lesz kellő türelmed a részletek kidolgozásához. Nem baj, ha nincs vörös szőnyeg, fanfárok és rajongótáborod.

KEDD – október 5.: A Hold jegyváltása kettévágja a mai napot. Délelőtt a Szűz Hold még a precizitásról és a kritikusságról szól. Délután a Mérleg Hold tapintatos és együttműködésre hajlamos attitűdnek kedvez. Ne lepődj meg, ha ilyen éles váltást tapasztalsz a nap folyamán!

Napi horoszkóp

Ragyogás (Fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 29-10. 05.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 29. – 10. 05.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top