nlc.hu
Horoszkóp

Így maradj egészséges, ha levegő jegyű vagy

Előzd meg a betegséget a horoszkópod segítségével!

A nyirkos időszak, a lehűlések nem kedveznek a három levegő jegynek. Ráadásul mindhárman türelmetlenek, és nem várják meg a teljes gyógyulást.

Ha neked is a levegő elem uralja a csillagjegyed, azaz Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő vagy, ez az első szabály: legyél türelmes önmagaddal! A túltengő levegő elem miatt ugyanis könnyen megbetegszel, és nincs rosszabb, mint visszaesni, ha félig gyógyultan nem maradsz a fenekeden.
Egyszerű, finom és gyors természetes módszerekkel is megelőzheted a bajt, de a csillagjegyed segít, hogy mire kell igazán odafigyelned.

fekvő beteg nő

Fotó: Unsplash

Ikrek: fejben dől el

Sajnos a te esetedben különösen igaz, hogy ha a fejedben nincs rend, hamar testi tüneteid lesznek. Amikor stresszes vagy, és állandóan zakatolnak a gondolataid, a tested sem tud megpihenni. A stresszhormonok ráadásul jelentősen csökkentik az ellenálló képességet, így nyomás alatt könnyen összeszedsz egy vírust. Erősítsd magad gyógyteákkal, vitaminokkal, és vezess be napi rendszerességgel légzőgyakorlatokat, vagy relaxációt.

Mérleg: vigyázz a derekadra

Testileg a túlhajszolt kulináris élvezetek (nagy evések és a sok alkohol) sodorják veszélybe a veséidet, hólyagodat, lelkileg pedig a dolgokon való rágódás, a döntésképtelenség húzódik a deréktájra. Igyál-egyél hólyagvédőket, mind például a bogyós gyümölcsök vagy a levük, és mindig vigyázz a derekadra! A döntéseidben segíthet a meditáció, és a dolgaid rendszerbe, listába szedése, ami segít priorizálni és dönteni.

Vízöntő: ha menekülsz, a térded bánja

Nálad is elkülönülnek a testi-lelki tünetek, de nem függetlenek egymástól. Ha nem nézel szembe az érzelmeiddel, és nem leszel képes a körülötted lévőkkel tisztázni a viszonyokat, az hamarosan szorongás formájában mutatkozik. Ugyanez rejlik a másik lehetséges baj mögött: néha fizikailag menekülsz a gondok elől. Hatalmasakat túrázol, vagy megterhelő mennyiséget futsz – pedig a lábak, a térdek a gyenge pontjaid! Nem futhatsz el az érzések elől, inkább tanulj belőle, és vigyázz magadra.

(via mindsjournal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top