Ilyen lesz a szerelmi életed a Mérleg havában

nlc | 2021. Szeptember 30.
A négy őselem hatással van mind a tizenkét csillagjegyre. Olyannyira, hogy az egyes elemekhez tartozóknak időnként még a sorsuk is közös.

A föld, a víz, a tűz és a levegő őselemekhez három-három csillagjegy tartozik. Az elemek minősége meghatározza a hozzá tartozó jegyek alaptermészetét, világhoz való hozzáállását, emberi kapcsolatait, és még az egészségi állapotot is.
Ha megismerkedsz a saját csillagjegyed őselemével, jobban megismerheted magad, és mélyebb kapcsolatot ismerhetsz fel a körülötted lévő világgal és a természettel is.
A Mérleg hava szeptember 23-án kezdődött, és október 22-ig tart, így alakul az elemed szerint a szerelmi életed ebben az időszakban.

Őszi szerelem / Fotó: Unsplash

A föld elem csillagjegyei: Bika, Szűz, Bak

Két lábbal állsz a földön, mindig érdekel, hogy valójában mi van a dolgok mögött. Biztonságra vágysz, és igyekszel ezt maximálisan megadni a szeretteid számára.
Az elkövetkező hetekben a barátságaidat kell szemügyre venned, melyik kapcsolatban mi változott. Ahol probléma volt, most helyreállhat az egyensúly, de amire figyelj: valakivel szorosabb, intimebb viszony kezdődik, amiből szerelem lehet.

A víz elem csillagjegyei: Rák, Skorpió, Halak

A legérzelmesebb, legegyüttérzőbb csillagjegyek egyike vagy.Sérülékenységedet gyakran leplezed, és hatalmas bizalomra van szükséged, hogy kitárd valakinek a szívedet.
A következő időszakban arra kell összpontosíts, hogy ne a félelem vezéreljen. Ha megijedsz az érzelmeidtől, vagy valakinek a közeledésétől, nem teljesül be az álmod: hogy szerető párkapcsolatra találj.

A tűz elem csillagjegyei: Kos, Oroszlán, Nyilas

Szenvedélyes, szabad lelkek egyike vagy, ha közéjük tartozik a csillagjegyed. Sikerre és vezetésre termettél, bármilyen területen is teljesíted be sorsodat.
Hajlamos vagy túlbonyolítani a dolgokat, ha párkapcsolatról van szó, ez határozza meg a következő heteidet. Ne gondold túl a dolgokat! Aki téged akar, és kimutatja, amögött ne keress más szándékot. Ha vonzódsz hozzá, vágj bele!

A levegő elem csillagjegyei: Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Egyensúlyra vágysz, még a saját vágyaid között is. Legyen meg mindened anyagilag és intellektuálisan. Kényelmes élet, és intellektuális partner: ennyi a boldogság titka.
Most azokra kell figyelned, akik nem keresték feltűnően a társaságodat. Nem mind arany, ami fénylik – a feltűnő, csillogó személyek mögött gyakran sokkal kevesebb van, mint reméled. Esélyes, hogy megtalálod az igazit, de nem köztük lesz.

(via awarenessact)

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version