nlc.hu
Horoszkóp

Társfüggőségtől szenved a Mérleg

Tudd meg, milyen szenvedélyek rabja az Ikrek, a Mérleg és a Vízöntő!

Hogy ki válik függővé, az személyiség kérdése. De hogy ki, minek a rabjává válhat a legkönnyebben, az a csillagjegyéből is kiderül.

A három levegő elemű csillagjegy szülöttei szeretnek szórakozni, az Ikrek és a Mérleg pedig egyenesen kiborul, ha nem lehet eleget társaságban. Az ő káros szenvedélyükben megjelenik mindez, ha észreveszed náluk, semmiképp ne hagyd őket elindulni a lejtőn!

dohányzó nő

Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 20.)

Számtalan bulifotón pózolsz egy csinos koktéllal és füstölgő cigarettával a kezedben. Míg az italnak nem nehéz ellenállnod a hétköznapok során, a dohányzásról egyszerűen nem tudsz lemondani. Kávézás a barátnőkkel: naná, hogy leszívsz mellé párat! Na és a fotókon mindig olyan jól mutat, ahogy kifújod a füstöt… Tökéletesen tisztában vagy vele, hogy magadnak és a környezetednek is rosszat teszel vele. De a reggeli köhécselések már ennél ijesztőbbek. Tegyél meg mindent, hogy abbahagyd, nélküle még inkább buli az élet!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Társaságfüggő vagy, ezt pontosan tudják rólad a közösségi oldalakon. Mindent közhírré teszel, és bejegyzéseidből sugárzik a menőség és a boldogság. De nem is ez a lényeg. Olyannyira ragaszkodsz a párkapcsolathoz, hogy közben nem akarod észrevenni: valami nincs rendben. Amíg a barátaid is azt hiszik, és te is ezt adod be magadnak, hogy minden tökéletes, nem kaphatsz segítséget. Meg kell találnod önmagad, hiszen belül erős vagy! És akkor véget vethetsz a mérgező kapcsolatnak is.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az informatika, a kütyük tudományos érdeklődésed tárgya volt mindig is. De számold meg: mennyi valódi baráttal állsz kapcsolatban a való életben, és mennyivel virtuálisan? Egyre több időt töltesz a gép előtt, a szeretteid nem véletlenül aggódnak annyira. A napirended is teljesen felborult, hajnalig játszol, egyre kevesebbet alszol. Okos vagy, és a tudomány szavára mindig hallgatsz. Olvass utána, mennyire káros az életviteled. Hallgass a szeretteidre, és menj velük a szobádon kívülre, ott is rengeteg izgalom vár.

(via astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top