nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki szörnyen a flörtöl

Ezeknek a csillagjegyeknek nem megy a flörtölés

Ha próbált már valaki úgy udvarolni neked, hogy közben a saját paródiája volt, könnyen meglehet, hogy a három csillagjegy közül valamelyikkel hozott össze a szerencse. Vagy balszerencse?

Bármennyire is igyekeznek, inkább viccesek hódítás közben, mint romantikusak. Ez a három csillagjegy nem a széptevéssel hódítja meg a szíved, sőt, ha igyekszik, azzal kifejezetten ellenkező hatást ér el. Nem lehet mindenki flörtkirály, ezt be kell látni.

nevető pár

Lesz ebből valami? / Fotó: Unsplash

Bak: szívtipró szeretne lenni

Ahogy a munkájában, úgy a szerelemben is szeretne igazán jó lenni, és a flörtöléssel is szívesen próbálkozik. De mivel ő nem a szavak embere, pontosabban csak egyenesen és nyersen tud fogalmazni, előbb-utóbb belezavarodik a mondandójába, és szexi vaker helyett valami unalmas üzleti szöveggel áll elő. Mivel érzi, hogy egyre kínosabb, amit csinál, inkább szégyenlősen elkullog.

Vízöntő: furcsa humora ritkán talál be

Ha nincs olyan szerencséje, hogy egy geek, vagy nerd akad az útjába, hiába próbál a legújabb informatikai áttörésekről dumálni, inkább furcsán néznek rá, mint olvadozva. Ekkor előveszi a humorát, ami szintén… khmm, sajátos. Sajnos ezzel sem lesz nyerő, csak ha véletlenül pont ez jön be a hódítása tárgyának. Inkább nyögvenyelős próbálkozás, vagy bohóckodás amit csinál. 

Skorpió: mindent vagy semmit

A legvonzóbb, legszexibb csillagjegy, akinek semmi szüksége nincs a flörtre, hiszen anélkül is mágnesként vonzza a másik nemet. De ő nem éri be ennyivel, durván nyomul. Persze nem erőszakos, de mindent tudni akar a másikról. A kedves kérdésekből egyre mélyebbre megy a dolog, végül már gyanakodhat a másik fél: talán az adóhatóságtól jött ez az alak? Ha nem állítja le idejében magát, még egy pohár tartalma is landolhat a fején.

(via herway)

Ez is érdekelhet randevú körhintán Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top