nlc.hu
Horoszkóp

Ideje valami újba kezdeni a Rákoknak és a Skorpióknak

4 csillagjegynek remekül alakulnak az anyagi dolgai

Vannak, akik megdolgoznak a sikerért, és vannak, akik eleve beleszületnek a jóba. Ez a négy csillagjegy kiérdemelte, ami érkezik.

Persze nem minden csillagjegy szorgalmas annyira, hogy várhassa a munkája gyümölcsét, de most érdemes példát venni azokról, akiknek ez sikerült. A pénz áramlását befolyásoló bolygók most ennek a négy jegynek kedveznek, de ne csüggedj, ha nem vagy köztük: ha megdolgozol a sikerért, te is sorra kerülsz!

nő pénzzel

Fotó: Unsplash

Bika: beérik a gyümölcs

Mindig keményen dolgozol, és meg vagy róla győződve, hogy ezt anyagilag soha nem értékelik. Persze nem akarsz kockáztatni sem, mert a biztonság a legfontosabb, és most jól is teszed! Végre elismerik a munkádat, emelést kapsz, és év végi bónuszra is számíthatsz. 

Rák: a magad ura lehetsz

Az őszi időszakban inkább begubózol, magadra figyelsz és a szeretteidre. Viszont idén októberben érkezik egy lehetőség, amit nem szabad visszautasítanod. Többet kell dolgoznod, mint eddig, de a magad ura lehetsz, és sokkal jobban keresel vele, mint valaha.

Skorpió: izgalmas időszak következik

Új lehetőségek jönnek a munka terén, lehet, hogy állásajánlat is, de új projektek, új ügyfelek mindenképpen – akármilyen területen dolgozol. A bevételeid növekedni kezdenek, és végre megkezdheted a tervezett befektetéseket is. Ha alaposan körüljártad, nem lehet baj, most a csillagok is támogatnak.

Bak: sikeres időszakot zárhatsz

Persze a sikerszéria még folytatódik, de most mutatkozik meg a pénztárcádon (és a bankszámládon), hogy jól forgattad a pénzt. Nagyon ügyesen spóroltál, pedig mindenre jutott, és a plusz munkák bevételei is megérkeznek végre. Próbáld így folytatni, és az új évben még komolyabb terveket szőhetsz.

(via knowinsiders)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top