nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindenkiről a legjobbat feltételezik

Ezek a csillagjegyek mindenkiről a legjobbat feltételezik

Az idealista, az egyensúlyra törekvő, az optimista és az energikus...

Halak

A Halak szülöttei vérbeli romantikus idealisták, akik hajlamosak rózsaszín álomvilágba ringatni magukat. Ebből adódóan akár látatlanban, vagy csak egy felületes ismeretség mentén is előszeretettel ruháznak fel másokat csupa pozitív tulajdonsággal. A nagy ábrándozások közepette azonban a fejüket következetesem a homokba dugják, nehogy véletlenül szembesülniük kelljen a lesújtó valósággal, ha az illető ezeknek a bizonyos tulajdonságoknak igazából a töredékével sem rendelkezik.

Mérleg

A Mérlegek egyensúlyra törekvő természetükből adódóan feltételezik mindenkiről a lehető legjobbat. Számukra így kényelmes, hiszen ezzel egyrészt biztosítva látják bérelt helyüket az élet napos oldalán, másrészt az általuk oly nagyon rettegett konfliktusokat és feszültségeket is elkerülhetik. Kiváló érzékük van ahhoz is, hogy azt a bizonyos legjobbat kihozzák az olyan embertársaikból, akikben valóban megvan, ám maguktól esetleg mégsem képesek azt felszínre hozni. 

Mosolygó nő

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A zodiákus legoptimistább csillagjegyeként a Nyilas mindenhez és mindenkihez nyitottan és pozitívan áll hozzá és ezt meglehetősen intenzív lelkesedéssel folyamatosan kifejezésre is juttatja. A jegy szülöttei akkor sem esnek kétségbe vagy hangolódnak le, ha a valóság kissé sötétebb képet mutat: az ilyen helyzeteket találékony humorral kezelik, ha pedig valamiért ez a megoldás sem válik be, egész egyszerűen menekülőre fogják. 

Kos

Az energikus és elfoglalt Kosok ugyan nagyon is élesen látják az emberek pozitív és negatív oldalát egyaránt, azonban sűrű napirendjükbe egész egyszerűen nem fér bele, hogy a negatívumokkal foglalkozzanak. Éppen ezért koncentrálnak elsősorban a pozitívumokra, miközben a negatívumokat igyekeznek minél inkább figyelmen kívül hagyni, vagy elfogadni. Emiatt akár felszínesnek is tűnhetnek, az igazság azonban sokkal inkább az, hogy végtelenül toleránsak. 

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top