nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. október 4–10. – Léphetsz egyet előre!

Egyértelműen kedvező folyamatok elindulását tapasztalhatod ezen a héten a heti horoszkóp szerint. Az újhold, a Plútó előre indulása, a Vénusz Nyilasba lépése és az összesen 6 szuper fényszög mind arról árulkodik, hogy a múlt nem tarthat örökké a markában. Lassan léphetsz egyet…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Spirál (Fotó: Unsplash)

KOS – heti horoszkóp

Annyi új emberrel lesz dolgod ezen a héten, hogy csak kapkodod a fejedet. Nem csak a szerdai újhold mutatja ezt. Hanem még további 5 bolygóegyüttállás. Az emberek között lesz, aki szimpatikus, és lesz, aki nem. Lesz, akire felnézel, és lesz, akire nem. Igyekezz nem ítélkezni! Így megőrizheted a nyitottságodat. Csütörtökön a Nyilasba lépő Vénusz lelkesítő tervek készítésére ösztönöz. Külföld és/vagy továbbképzés is terítékre kerülhet. A hétvégéd felemásnak látszik: a vasárnapot jobban fogod szeretni.

BIKA – heti horoszkóp

Nem fogod sajnálni, hogy ezen a héten valaki kilép az életedből. Ő sok bosszúságot és/vagy frusztrációt okozott az elmúlt időben. Tényleg meg fogsz könnyebbülni attól, hogy ő eltűnik a színről. Neked nem a szerdai újhold, hanem a csütörtöki Vénusz jegyváltása hozza meg ezt a nagyszerű állapotot. Közben a munkádban itt az ideje megújulni, újítani. Jól tennéd, ha nem kényelmesednél bele abba, ami van. Fejlődés nélkül elveszítheted a munkádat. Hétvégén a szerelem legyen a főszereplő. Élj magánéletet!

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn, szerdán és csütörtökön is lesznek szuper fényszögek az égen. Ezek felemelnek a fellegekbe. Onnan lenézve súlytalanul rálátsz az aktuális helyzetedre és a megoldásra is. A könnyedség és az értelem a siker elengedhetetlen hozzávalója, de gyakorlat nélkül nem elegendő. A felismeréseidet ültesd át a gyakorlatba! Vénusz, a szépség és szerelem bolygója csütörtöktől olyan találkozást ígér, amiből szerelem lehet. A hétvégén kiderül, hogy ez mennyire komoly, és kölcsönös-e. De nem kötelező…

RÁK – heti horoszkóp

A szerdai újhold átbillenthet a holtponton, ha elakadtál családi vagy ingatlanügyekben. Sőt új távlatokat mutathat neked. Csupán annyi a dolgod, hogy kicsit nyitottabbá váljál más megoldásokra. Nincs mitől félned. Ezt jelzi az a konstelláció is, ami szombaton jut a csúcsra. Ez akkor tud a leghatékonyabban segíteni neked, ha hallgatsz a megérzéseidre. Illetve most még jobban, mint eddig bármikor. Hétvégén a szombat lesz a te napod. Keress olyan elfoglaltságot, ami rólad szól! Ne másokat szolgálj!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Végre látszik az alagút végén a fény. Akkor is, ha nem úgy érzed, hogy mélypontra kerültél. Biztató jelek arról árulkodnak, hogy hamarosan olyan elismerést kapsz, ami téged igazol. Ezt szimbolizálja a Vénusz jegyváltása is. Fantasztikusan optimista hangulat uralkodik el rajtad. Emiatt mersz nagyobban gondolkodni. Valld be magadnak, hogy ez a te stílusod! Utálod, ha korlátozzák a fantáziádat. A hétvégéd akkor lesz csodás, ha kimozdulsz a négy fal közül. Nem baj, ha hűvös lesz. Öltözz melegen!

SZŰZ – heti horoszkóp

Az újhold mindig valami új lehetőséget hoz neked. A szerdai új pénzforrást nyit meg. Kérdés, hogy valóban megéri-e. Illetve, hogy miről kell lemondanod. Ezt komolyan mérlegeld, mielőtt bármire igent mondasz! Hiszen tudod már, hogy nem minden a pénz. Segít a döntés meghozatalában, hogy az újholdon kívül ezen a héten lesz még 5 bolygóegyüttállás. Ezek mind újabb szempontot mutatnak meg, hogy a legelőnyösebb döntést hozd meg végül. Ezt a hétvégét töltsd a családoddal, a szüleiddel! Nagyon várnak téged.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Na, ez végre a te heted lesz. Számtalan égi jel támogat téged: szerdán újhold lesz a Mérlegben. Ezen kívül még 5 bolygóegyüttállás lesz a Mérlegben. Ugyanis egy nagyszerű bolygófelvonulás zajlik az égen. Amitől megijedhetsz, hogy több döntést is meg kell hoznod ezen a héten. Alapvetően félsz döntést hozni, mert azt hiszed, hogy a rosszat választod. Pedig most csak azt kérdezi a sors, hogy „Mihez van kedved?”. Október végéig nem kell kapkodnod. Szóval még az idő is neked dolgozik. Jól hangzik?

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Csalódottnak érezhetnéd magad, mert azt látod, hogy másoknak milyen szerencséje van. Te meg lemaradsz minden jóról. Ne süllyedj önsajnálatba! A csalódottság és az önsajnálat egy örvényszerűen lehúzó energia: egyre ramatyabbul érzed magad tőle. Szóval minél előbb abbahagyod, annál előbb jobban leszel. Ezzel párhuzamosan valakitől olyan bókot kapsz, hogy belepirulsz. Ne képzelj mögé többet! Hétvégén eljön az ideje, hogy kényeztesd magad. A módját találd ki! És vonj be olyan embert, akit szeretsz!

NYILAS – heti horoszkóp

Csupa kedvező folyamat indul el az égen. Téged közvetlenül a Vénusz jegyváltása érint: csütörtökön belép a Nyilasba. Ez azért különösen jó hír neked, mert Vénusz a kis szerencse, a szépség és a szerelem bolygója. Vagyis hamarosan szerencsésebbnek, szebbnek és szerelmesebbnek érzed magad. És ez még csak a kezdet. Fokozódik az érzés szombattól. Mennyekben érzed magad. Ilyenkor ellenállhatatlanul vonzóvá válsz. Szóval ne csodálkozz, ha többen keresik a társaságodat! És felüti a féltékenység a fejét…

BAK – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden is lesznek előnyös fényszögek, amelyek segítenek a tervezésben. Persze ezek a tervek csupán jelzőbóják. Vagyis nem szabad ragaszkodnod hozzájuk. Szerencsére szerdán nem csak az újhold segít neked, hanem az is, hogy a Bakban járó Plútó közel féléves hátrálását befejezve végre elindul előre. Vagyis innentől nézhetsz előre. Közben ne lepődj meg, ha a munkahelyedre új főnök, új munkatárs, vagy új kihívás érkezik! Hétvégén lesz időd feldolgozni mindezt. De ne az agyalásról szóljon a hétvégéd!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Idill (Fotó: Pixabay)

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Imádni fogod a szerdai újholdat, mert kihúz abból a mocsárból, ami a hétköznapok gondjaiból és a sok panaszkodó ember deprimáló energiájából áll össze. Itt az ideje, hogy új lapot nyiss, és végre magaddal is foglalkozz. Ne hidd, hogy ez elítélendő önzést jelent! Hiszen mások nem törődhetnek veled helyetted. Szóval neked kell megtenned. Szerencsére ezen a héten 3 szuper fényszög és az újholdon kívül még 5 bolygóegyüttállás is ebben nyújt támogatást. Remélhetőleg hétvégére elhiszed, befogadod ezt.

HALAK – heti horoszkóp

Valami készülődik: a jövőd a tét. Szóval vedd komolyan! Vénusz, a kis szerencse bolygója jelzi a változást. Vagyis bizakodhatsz szerencsés fordulatban. Sőt ami elsőre nem fog tetszeni, az a végén kedvedre valóan alakul. De nem biztos, hogy ezen a héten lezajlik az egész. Figyelj majd, hogy szombatra virradóan mit álmodsz, mert jós erejű álmod lesz! Neked általában élénk az áloméleted. Most különösen. Ez a kellemes lebegés jellemzi az egész hétvégédet. Élvezd, hogy elemedben lehetsz! Megérdemled…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top