nlc.hu
Horoszkóp

5 tanács, mielőtt a Mérleggel randizol

Így készülj randira egy Mérleggel

Az első randi lehet, hogy kicsit nehézkes lesz vele, ezért nem árt felkészülni: te fogsz irányítani!

Bármilyen határozottnak is tűnik a Mérleg csillagjegyű (szeptember 23. – október 22.) kiszemelted, készülj fel a legfeltűnőbb jellemvonására: nehezen dönt. Ebből a szempontból már szerencsés vagy, hiszen melletted döntött, és randit beszéltetek meg. De a kapcsolat kezdetén sokszor bizonytalan magában, szóval ha működik a kémia, készülj, hogy neked kell irányítani a dolgok menetét.

őszi szerelem

Fotó: Unsplash

1. Legyél csinos, ápolt

A Mérleg imádja a kifinomult dolgokat, így azt is, ha valaki nagyon ápolt, csinos. Nem kell meghazudtolni önmagadat, de nagyra értékeli, ha nem edzés után esel be a randira. Választhatsz is valami cuki, helyes bárt vagy éttermet, a határozottságodon kívül a hely is bejön majd neki.

2. Te legyél a határozott fél

Nagyon sokat képes hezitálni, és ehhez még hozzájön a találkozás, és a friss vonzalom izgalma. Ezek majd helyére kerülnek nála, de hogy ne jöjjön zavarba, finoman segítsd a döntéseket. Add meg a helyet, mondd el, mennyire kell kiöltözni, ha ismered az étlapot, javasolj kaját. Jó néven veszi mindezt.

3. Vidd emberek közé

Szeret emberek közt lenni, így olyan helyre menjetek, ahol van egy kis pezsgés, élet. Az első randin még talán túlzás lenne a bemutatni a szeretteidnek, de a folytatásban imádni fogja, ha házibuliba kísérhet a barátaidhoz, vagy egy nagyobb, nem annyira intim családi összejövetelre.

4. Vedd fel a ritmusát

A pezsgő élet mellett, levegő jegyként igénye van a feltöltődésre, lelassulásra. Ilyenkor javasolj egy romantikus vízparti sétát, andalgást az őszi erdőben, utána egy jó filmet a kanapén… ami közben nem utasítja el, ha gyengéden megmasszírozod.

5. Törődj vele

A randevú előtt ne tűnj el, várva az időpontra. Nagyon izgul, legbelül félénk és bizonytalan, romantikus lélek. Szeretne megfelelni neked, és minden megerősítésnek örül. Egy kedves üzenet, egy kellemes kép, egy gyors hívás – ezekből tudni fogja, hogy gondolsz rá, és fontos számodra.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top