nlc.hu
Horoszkóp

Ha Mérleg vagy, csak ők lehetnek a lelki társaid

5 csillagjegy, akik közt Mérlegként igaz szerelemre találsz

Mérlegként nehéz megtalálni a szerelmet és a mély lelki kapcsolódást, hiszen folyton azon jár a fejed: vajon a helyes döntést hozod, vagy éppen elbaltázod a szerelmi életed?

Ha Mérleg (szeptember 23. – október 22.) jegyében születtél, bizonyára tudod magadról, hogy határozatlanságod még a legegyszerűbb helyzetekben is megnehezíti az életed. Hát még olyan bonyolult témákban, mint amilyen a barátság és a szerelem.

őszi esküvő

Fotó: Unsplash

Az egyensúly bűvkörében

Az életedben, és a körülötted lévő emberekkel való kapcsolatban is. Nem egyszerű, mert nem minden csillagjegy képes arra, ami számodra a legfontosabb. Ez pedig nem más, minthogy az illető nagyon szeressen téged, és kötelezze is el magát.
Öt csillagjegy van, aki megfelelő partner lehet számodra, lássuk, hogy kik ők.

1. Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A belőle áradó energia és magabiztosság mágnesként vonz. Hozzá hasonlóan élvezed a luxust és az élet örömeit, ebben kiválóan összeilletek. Szenvedélyessége és függetlensége ijesztő lehet, de néha nem árt kockáztatni: amint elkötelezi magát, te leszel számára az egyetlen.

2. Az Ikrek (május 21. – június 21.)

Vele soha nem unatkozol, imádja a társasági életet, veled együtt. Intellektuálisan is passzoltok, mindketten használjátok a fejeteket és mindent meg tudtok beszélni. Érzelmileg is azonos hullámhosszon vagytok, és a szex terén is remek páros vagytok.

3. A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Igazán megértő társra találsz egy másik mérleg személyében. Mindketten a harmónia felé haladtok, és együtt harcoltok meg érte az élet minden területén. Odaadó, hűséges társai lesztek egymásnak, kapcsolatotok a szereteten és ragaszkodáson alapul.

4. A Nyilas (november 22. – december 21.)

Nem az a kérdés, hogy számodra milyen partner ő, hanem hogy te elég vagy-e neki? Ugyanis a szenvedélyes Nyilas folyton izgalomra, változásra vágyik, és nehezen kötelezi el magát. De a válasz igen! Képes vagy érzelmileg, intellektuálisan és fizikailag is izgalomban tartani őt, így nincs mitől tartanod.

5. A Kos (március 21. – április 19.)

Az ellentétek vonzzák egymást – ami sajnos nem mindig igaz, de a ti esetetekben nagyon is. Remekül kommunikáltok, minden konfliktust könnyedén oldotok meg. Hasonló az ízlésetek, a művészet iránti vonzódásotok, és a szex is elképesztően szenvedélyes köztetek. Nem lesz unalmas együtt az élet, merj nyugodtan dönteni!

(via yourtango)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top