nlc.hu
Horoszkóp

Nem bír a Kos alacsony hőfokon égni

Ismerd meg a tűz csillagjegyek függőségeit

Mi az, ami nélkül nem bírnál élni? Rengeteg dolgot sorolsz fel te is, minden bizonnyal. A függőségeink sokfélék lehetnek, de amíg nem okoz kárt, addig nem foglalkozunk vele.

Sok olyan függőség van, amit nem is tekintünk annak. Benne ragadni egy mérgező kapcsolatban, vagy élni-halni a munkáért, kívülről akár erénynek is tűnhet. De mindenki valaminek a rabja, a nagy kérdés az, vajon kárt okoz-e vele magának, vagy a környezetének?

Szomorú, ha valakinek egy csésze kávé a legjobb társaság / Fotó: Unsplash

Szomorú, ha valakinek egy csésze kávé a legjobb társaság / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

A Kos különösen hajlamos túlpörgetni magát. Muszáj mindenkinél jobbnak lennie, tovább bírnia – és ehhez szüksége van stimuláló szerekre is. Rengeteg kávét dönt magába, és mellette zöld, fekete teát is. Ha már ez sem elég, energiaitalhoz folyamodik. A mennyiséggel lehet baja: egyik sem egészséges ilyen mértékben! Át kell alakítania az életét, hogy ne lássa kárát az egészsége.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A hangulatingadozásaira használja gyógyírként a vásárlást. Három probléma is van ezzel: teljesen szükségtelen holmikat vásárol, képes mínuszba tenni a számláját, ráadásul nem tart sokáig az öröm. Az Oroszlán imádja, ha a középpontban van, de ha bármi beárnyékolja a hangulatát, levertté válik, és kényszeres shoppingolásba kezd. Szakemberre van szüksége, mielőtt komoly depresszióba esik.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Két olyan dolog van az életében, amiről nem tud lemondani: az utazás és a szerencsejáték. Míg utóbbi nagyon komoly és közismert függőség lehet, az utazásokkal „csupán” az a gond, hogy nincs egy hely, amihez kötődne, és nincs egy személy, aki mellett elkötelezné magát. Az állandó belső kényszer, ami miatt szinte menekül maga elől, nagyon káros lehet. Meg kell találnia békét, és lehet, egyedül erre képtelen.

(via astrologyanswers

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top