nlc.hu
Horoszkóp

A legerotikusabb csillagjegyek

Ezek a legerotikusabb csillagjegyek

Az önimádó, a megközelíthetetlen, a szexcentrikus és az odaadó. Íme a zodiákus négy legerotikusabb csillagjegye!

Ők azok a csillagjegyek, akikben eredendően megvan az a bizonyos megfoghatatlan, rabul ejtő szexuális vonzerő – és nem is félnek használni.

Oroszlán 

Az Oroszlán sajátos kapcsolatban áll a saját testével: imád tetszeni, szereti, ha nézik és semmi különösebb erőfeszítésébe nem kerül, hogy szinte magnetikus módon vonzza az embereket. Tekintetekkel azonban nem éri be, az érintéseket is fokozottan igényli, persze legfőképpen a partnere részéről. Egész lényét áthatja az érzékiség, melyet képes a maga teljességében kibontakoztatni és megélni.

Skorpió

A Skorpiók minden megnyilvánulásában van némi drámaiság, éppen ez teszi őket szexuálisan is annyira vonzóvá. Bizalmatlan természetükből adódóan egyfajta megközelíthetetlenség is árad belőlük, ami csak még inkább felpiszkálja mások érdeklődését. A jegy szülöttei ugyanakkor nagyon is vágynak az intimitásra, és akit közel engednek magukhoz, azzal bármeddig, akár az extremitásokig is elmerészkednek e téren.

Erotikus kisugárzás

Fotó: Getty Images

Kos

A Kos kifejezetten szexcentrikus csillagjegy. Pontosan tisztában van a saját szexuális vonzerejével és abszolút mértékben ki is használja azt. Minden adandó alkalmat megragad a hódításra. Az esetek többségében ő a kezdeményező és egyben az irányító fél, ez utóbbi pozícióját pedig igyekszik mindvégig meg is őrizni. Legyen szó akár csak egy flörtről, futó kalandról, akár komoly, hosszú távú kapcsolatról, egy Kossal átélni azt erotikus vonatkozásban is intenzív élmény.

Rák

A Rák jegy szülöttei érzelmességük mellett igen érzékiek is. Az erotika fizikai és mentális oldalát is mélyen megélik, és mindkettőt egyformán fontosnak tartják. Ők a zodiákus legodaadóbb és legfigyelmesebb szeretői, a partnerük kényeztetését testi-lelki értelemben művészi kifinomultsággal művelik. 

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top