nlc.hu
Horoszkóp

Használd ki a Mérleg újhold energiáját

Újhold rituáléval kérj valamit az univerzumtól a Mérleg havában

Az újhold a Mérleg havában olyan energiákat hozott, amit október 13-ig érdemes kihasználni, és elvégezni ezt a szertartást.

A Mérleg újhold már október 6-án már beköszöntött, de ezt a rituálét egészen jövő szerdáig érdemes elvégezni. Az energiák, amiket az érintett bolygóknak köszönhetünk, segítik a fokozott tudatosságot, és megteremtik a vágyott egyensúlyt.

nő falevelekkel

Fotó: Unsplash

Érezd az újhold energiáját

Szenvedélyesnek és bátornak érezheted magad az utóbbi napokban, ami nem véletlen. A Mars, a Jupiter és a Plútó ereje által érezheted úgy, hogy különösen tetterős, kreatív vagy, de figyelj mindig az egyensúlyra. Adni és kapni egyaránt szükséges, egyik sem működik önmagában.

Amire szükséged lesz

Szerezz be tértisztító füstölőt, ami lehet fehér zsálya, vagy palo santo fa. Legyen nálad gyertya, vagy mécses, 10 darab babérlevél (vagy színes őszi levelek), toll, és készülj magadban egy meditációval, ami a harmóniára irányul.
Keress egy csendes, nyugodt, biztonságos teret, ahol elvégezheted.

Kezdd el a rituálét

Gyújtsd meg a tértisztító füstölőt és a gyertyát, majd először az aurádat tisztítsd meg:
„Megtisztítok és elengedek mindent, ami nehezíti a lelkemet. Elengedem a ragaszkodást, az ítélkezést és a kétségeket. Elválasztom magam a tisztátalanságtól, és a jóság, az igazság legfelsőbb erejével egyesülök.”

1.

Tisztítsd meg a teret és az eszközeidet:
„Megtisztítom a teret és az eszközeimet fénnyel és szerető energiával. Ez a tér most már védelem alatt áll, biztonságos, és a szeret energiájával töltekezik. Hála! Hála! Hála!”

2. 

Helyezkedj el kényelmesen, ülő meditációhoz, és nagyjából tíz percig végezd. Kapcsolódj magadhoz, a középpontodhoz, a földhöz.
Majd öt levelet a jobb, öt levelet a bal tenyereden tartva mantrázd:
„Köszönöm a Föld Anyának ezeket az üres lapokat, hogy megírjam a kívánságaimat és meghatározzam a szándékaimat, majd visszaadjam a világnak.”

3.

Az első öt levélre írd le a kívánságaidat és amit szeretnél kapni, vagy egy kulcsszót hozzájuk. A másik ötre azt írd le, amit szeretnél adni az univerzumnak és a szeretteidnek. Elmélkedj el rajta, hogy mi volt egyszerűbb: az adakozást, vagy a kérést megfogalmazni? Jegyezd meg magadnak, hogy milyen érzéseid voltak az egyes kérésekkel kapcsolatban, és milyen gondolatok jöttek elő. 

4.

Majd add vissza a leveleket a természetnek, éppen, ahol végzed a rituálét. Elszórhatod az erdőben, bedobhatod egy természetes vízbe, de eláshatod a kertbe, vagy virágcserép földjébe. Eközben akár el is mondhatsz egy fohászt a saját szavaiddal.
Végül térj vissza a teredbe, és időzz, ahogy szeretnél – elmélkedj, relaxálj, jógázz, vagy jegyezd le a gondolataidat.

Fújd el a gyertyát, ezzel zárva a rituálét. Vidd magaddal a belső csendet, békét, és hagyd, hogy az elültetett kívánságmagok kihajtsanak.

(via foreverconscious)

Ez is érdekelhet gyógynövények sók Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top