nlc.hu
Horoszkóp

Ez lesz a személyes mantrád, ha a 4 csillagjegy egyike vagy

Egy mondatnyira vagy a boldogságtól!

Néha csak egyetlen lépés, egyetlen gondolat kell ahhoz, hogy másként lásd a világot. Ha a csillagjegyed e négy közt van, kezdd el beépíteni a napjaidba.

A boldogság sokszor csak azon múlik, hogy másként kell nézni a dolgokat. Ha képes vagy megváltoztatni a nézőpontodat, képes vagy a boldogságra is. Ezzel az egy mondattal láss hozzá.

barátnők

A boldogság apró dolgokban rejlik / Fotó: Unspalsh

Ikrek (május 21. – június 20.)

Kimondom, amit érzek és gondolok.
Ha nincs kivel beszélgetned, ha nincs kinek elmondani a gondolataidat, az számodra kínszenvedés. Ennél jobban csak az zavar, ha nem tudod kifejezni az érzéseidet, vagy nem beszélhetsz nyíltan. Csak rajtad múlik, hogy változtatsz ezen.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Szeretem és elfogadom magam, úgy, ahogy vagyok.
Mindig jobbat, többet és mást akarsz, és azt is a legtöbbször mások érdekében. Fogadd el, hogy valami akkor is lehet tökéletes, ha te nem látod úgy. A dolgok változnak, és nem kell mindent siettetni, nem lehet mindent azonnal megoldani. Élvezd az életet, és törődj többet önmagaddal.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Harmóniában élek, és egyensúlyba hozom az energiáimat.
A szeretteid nélkül elveszett vagy, viszont állandóan érzelmi hullámvasúton ülsz amiatt, amik ők gondolnak rólad, vagy ahogy ők érzik magukat a világban. Az egyensúlyt önmagadban kell megtalálnod, akkor lehetsz boldog. És ezzel a boldogsággal leszel a szeretteid és a körülötted lévő világ legnagyobb hasznára.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Elfogadom az újat, és a fejlődés, a tanulás útjára lépek.
Bármennyire is inspirálnak az új világok, az izgalmas kalandok, mindez kívül van: te belül nem változol, felülről, kissé öntelten élteted magad, amiért mindez megadatott neked. Tanulj alázatot, valóban tanulj meg új dolgokat! Sok csodát látsz a világban, csodás adottságaid vannak: minden készen áll, hogy fejlődj és szárnyalj.

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top