nlc.hu
Horoszkóp

Írj naplót, ha Rák, Skorpió vagy Halak vagy

A legérzékenyebb csillagjegyeknek a naplóírás segít

Az elfojtás a legrosszabb dolog, amit a kellemetlen érzésekkel, gondolatokkal tehetsz. A naplóírás felszabadít, próbáld ki!

A naplóírás terápiás eszköz, ezt a pszichológia sem vitatja. Akár van melletted segítő személy, akár egyedül vágnál bele önmagad feltérképezésébe, egy napló elindíthat az önismeret útján, és egyszer csodás emlékké is válhat.

naplót író nő

Izgalmas kaland lehet a naplóírás / Fotó: Unsplash

Rák: a biztonság helye

Mindig arról álmodozol, hogy van egy csodálatos hely a világon, ahol mindig jól érzed magad, biztonságban vagy, és szabadon kifejezheted az érzéseidet. Ez a hely létezik! A fejedben van, és egy szép naplóval megvalósíthatod! Amint leírod, ami foglalkoztat, valósággá válik. Teremtő gondolattá, ami életre kelti a vágyaidat, vagy fordítva: kiadva magadból a rosszat, képes leszel megsemmisíteni, ami zavar.

Skorpió: ész helyett szív

Az érzelmeidet mindig hátrébb sorolod, pedig jócskán van belőle! Hajlamos vagy észből létezni, gondolkodni, több lépéssel mások előtt járni. Ez nagyon jó, de ilyenkor kimaradnak az érzéseid, és másokéra sem vagy tekintettel. A naplódban szabadjára engedheted magad, így megtanulod, mikor érdemes csak az agyadra, és mikor a szívedre hallgatni.

Halak: a fantáziavilág kapuja

Az álmodozás része az életednek, akárcsak a légzés. Rengeteg gondolat átfut a fejeden, amit később sajnálsz, hogy el is tűnnek. Arról nem is beszélve, hogy néha megosztanád másokkal. A naplód a belső világod kapuja lehet. Mindig vissza-visszatérhetsz hozzá, és időnként vendégül láthatsz másokat.

(via littleinfinite)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top