nlc.hu
Horoszkóp

Válassz egy színt, és ismerd meg a lehetőségeidet

Ebből a tesztből kiderül, miben kell fejlődnöd az érzelmek terén

A színek hatással vannak rád, és kifejezik a személyiségedet. Játssz velünk, válassz egy színt!

A színmágia az életünk része, a színek hatnak ránk, és kifejezik a személyiségünket. A színes gyertyák pedig gyertyamágiára is használhatók.
Most nincs más dolgod, csak csendben megnézni ezt a képet, és kiválasztani: a piros, a sárga, vagy a kék gyertya áll hozzád a legközelebb?

színes gyertyák

Válassz színt, és nézz magadba! / Fotó: Unsplash

A piros gyertyát választottad

Az emberi kapcsolatok nagyon fontosak számodra, a barátságaid, a szerelmed mindennél előrébb való. Szenvedélyes vagy, de érzékeny. Ezért nagyon megvisel, ha a szeretteiddel nem zökkenőmentes a kapcsolatod. Az érzelmi problémák nálad hamar testi tünetekhez vezetnek, fejfájás, migrén, alvászavar. A belső békét, szilárdságot kell megtalálnod, és racionálisan szembenézni a problémákkal. Ha szőnyeg alá söpröd őket, mindenkivel rosszat teszel, de magaddal igazán.

A kék gyertyát választottad

Őszinteséged és nyitottságod a legtöbb emberre nagy hatással van, kiválóan tudsz ösztönözni másokat. Kreatív ember vagy, tele energiával, mindig képes vagy a megújulásra. De az őszinteséged az, amin dolgoznod kell némileg: néha túl nyersen fejezed ki a véleményedet, amivel megbántasz másokat. Nem képes mindenki annyira hideg fejjel állni a problémákhoz, mint te, ezt vedd figyelembe, különben az építő kritikád, javaslataid is rossz irányban sülnek el.

A sárga gyertyát választottad

Rengeteget segítesz szeretteidnek, amiért hálásak neked. Kiváló megérzéseid vannak, erősek az ösztöneid, és tudod, hogyan kell hallgatni rájuk. Határozott vagy, a kitűzött célok felé haladsz, de egyvalami hátráltat. A bizalom hiánya! A segítségnyújtásod oka sokszor az, hogy úgy gondolod, te jobban tudod másoknál. Ha nem bízol az emberekben, és nem engedsz át másoknak egyes dolgokat, nem juthatsz előre. Ettől elhalkul a belső hang, és egyre bizonytalanabb leszel magadban is. Ne engedd, bízz! És minden sikerül.

(via awakeningpeople)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top