nlc.hu
Horoszkóp
3 angyal vigyáz rád ősszel

Ők az ősz különleges angyalai

A védőangyalok sok mindent beosztanak maguk között. Az őszi csillagjegyek angyalai felelősek azért, hogy ma is biztonságban legyél!

A három őszi csillagjegy angyalai vannak szolgálatban most, a Mérleg, a Skorpió és a Nyilas jegyéhez kapcsolódóan. De megtudhatod, hogy pontosan miben kérheted a segítségüket, különösen az őszi hónapokban.

nő őszi avarban

Fotó: Unsplash

Haniel, a Mérleg csillagjegy angyala

A házasság, a szerelem, a párkapcsolatok és az emberi kapcsolatok angyala. Bármivel fordulhatsz hozzá, ami mindezekkel kapcsolatos. Ha megerősítenéd a kapcsolataidat, harmóniára vágysz a szeretteiddel, vagy párkapcsolati gondokkal küzdesz, kérd az ő támogatását.
Nézz szembe őszintén a problémákkal, hogy mi az, amiben neked kell változni, és miben a másik félnek, feleknek – Haniel segít tisztán látni, és másoknak is szembesülni mindezekkel.

Raphael, a Skorpió csillagjegy angyala

A szenvedélyes, tüzes energiák angyala, aki hatalmas gyógyító erővel bír. Nem csupán fizikai szinten képes gyógyításra, de a benned lévő negatív energiák, negatív gondolatok jóvá formálásában is segíthet. Így a lelki bajokra is gyógyír az ő energiája.
Lelki és mentális bajban akkor kérheted Raphael segítségét, ha már valamennyire tisztában vagy önmagaddal, tudod, hogy merre szeretnél haladni. Testi bajok esetén pedig mind a magad, mind a szeretteid megsegítésére kérhetsz tőle energiát.

Zadkiel, a Nyilas csillagjegy angyala

Ő a megbocsátás, az igazságosság angyala. A tisztánlátásért is felel, hiszen egy helyzetben minden fél állíthatja, hogy neki van igaza – Zadkiel pedig a színtiszta igazság hírnöke, segít belátni a hibáinkat, tévedéseinket, bűneinket.
Zadkiel segít a tiszta önvalódat meglátni. Felfedi a sorsodat, támogat abban, hogy a legjobb cél érdekében használd minden képességedet. Összhangba hozza a létezésedet a kozmosszal, általa a fejlődés útjára, és a beteljesülés útjára léphetsz.

(via angelsteach)

Ez is érdekelhet angyal Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top