nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy, akik a Mérleg legjobb barátai lesznek

Ha Mérleg vagy, nyugodtan bízd magad az Oroszlánra 

Barátságos vagy, kedves, és alkalmazkodó: bárki lehetne a barátod! De van pár kiemelkedő csillagjegy, akik életed végéig elkísérnek.

Aki Mérleg csillagjegyként (szeptember 23. – október 22.) egy kicsit is ismer, pontosan tudja, hogy nem jelent gondot kapcsolatot kialakítanod az emberekkel. Viszont aki ennél jobban ismer, azt is tudja: nem engedsz mindenkit közel a szívedhez. Nem a csalódástól félsz, egyszerűen tudod, hogy képtelenség mindenkivel annyi energiát fektetni egy kapcsolatba, amennyit egy valódi, mély barátság igényel.

barátok

Fotó: Unsplash

Ikrek és Mérleg – hasonlóan látják a világot

Imádnak szórakozni, emberek közt lenni, és mindketten remekül kommunikálnak. Egyikük sem a határozottságáról híres. De mivel nagyon hasonló a világlátásuk, nagyon hamar megoldják a problémákat, amik barátságuk útjába kerülnek.

Mérleg és Mérleg – remek páros

Sok esetben két azonos csillagjegy nem jön ki jól egymással. Azonban a Mérleg és Mérleg barátság egy nyerő kapcsolat. Szavak nélkül megértik egymást, mély, bizalmas kapcsolat a kettőjüké. Ráadásul egy halom szórakoztató kalanddal.

Oroszlán és Mérleg – van bennük közös!

Elsőre talán furcsa, de a határozott és őszinte Oroszlán inspirálja a Mérleget, akihez annak kifinomultsága, stílusa és eleganciája vonzza. A levegő elem táplálja a tüzet: élénk, izgalmas barátság ez, ahol mindketten a másik boldogságát tartják szem előtt.

Vízöntő és Mérleg – előre az igazságért

Mindketten az igazság és a harmónia megszállottjai, és imádják a művészeteket. Ennyi közös érdeklődéssel jól indul a kapcsolat, de túl kell jutniuk a nehézségeken. Ha a magába forduló Vízöntő elfogadja a Mérleg exhibicionizmusát, és viszont – nagyon mély, bensőséges kapcsolat alakul ki, amire egy életen át számíthatnak mindketten.

(via astrologyanswers

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top