nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. október 20–26. – Akaratos telihold

Szokatlanul hosszú időn keresztül – már hétfő óta – érzed a telihold akaratos hatását a heti holdhoroszkóp szerint. Valójában csak szerdán van maga a telihold. De addigra ráunsz a folytonos feszültségre és a puskaporos hangulatra. Ne add fel! Ne hagyd abba a toleráns, békítő viselkedést!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Teliholdnál (Fotó: Pixabay)

SZERDA – október 20.: Pontosan 16:57-kor lesz telihold, de az egész napodat elronthatja, ha engeded. Teliholdkor pattanásig feszült a hangulat benned és másokban is. A Kos Hold tüzét vízzel = teával csillapíthatod. Igyál finom citromfű, galagonya, levendula vagy feketeribizli-levél teát! (A teliholdról lejjebb olvashatsz részletesen.)

CSÜTÖRTÖK – október 21.: Ez végre egy nyugis napnak ígérkezik. Már túl vagy a teliholdon. Ma már erősen fogy a Hold, ráadásul a szépítő Bikában, ami kedvez a szépítkezésnek. Most érdemes szőrteleníteni. Ha megfogadod a régiek tanácsát, akkor a hatást sokkal tartósabban élvezheted. A bőrtisztítás, peeling, radír is aktuális ma.

PÉNTEK – október 22.: Mivel egész nap a Bikában jár a Hold, a mai a tegnapi hasonmása. Vagyis ma is szépítkezhetsz és megtisztíthatod a bőrödet. Emellett a környezetedet is megszépítheted. Pl. készíthetsz őszi díszeket. Használj terméseket, ágakat, színes faleveleket! Az interneten találhatsz sok szép ötletet.

SZOMBAT – október 23.: A nemzeti ünnep miatt ma zárva lesznek az üzletek. Az Ikrek Hold a hűvös, szeles időjárás ellenére kicsal a szabadba. Kertészkedhetsz, kirándulhatsz kedved szerint. Azonban elengedhetetlen, hogy melegen és rétegesen öltözz. Itt az ideje előszedni a sapkát és a kesztyűt is.

VASÁRNAP – október 24.: Az Ikrek Hold a mai napon is kedvez a szabadtéri programoknak. A hideg aktuálissá teszi a téli ruháid átválogatását. A sapkák, sálak, kesztyűk, pulcsik, vastag harisnyák átszínezik a hangulatodat is. Mosd ki, vagy szellőztesd át őket! Vehetsz pár új darabot. De ne ess túlzásba!

HÉTFŐ – október 25.: Jókedvűen indul a heted az Ikrek Holdnak köszönhetően. Közlékeny, közvetlen hangulatban leszel, ami kedvez mindenféle megbeszélésnek. Emellett ma szellőztess gyakran, gyalogolj, sétálj, fuss a szabadban! Szellemi táplálékra leszel kiéhezve. Menj színházba, moziba, koncertre, előadásra! Mindez frissítően hat az elmédre.

KEDD – október 26.: Tegnap éjjel a Hold átlépett a Rákba, ami a mai napodat egészen más stílusúvá teszi. Most kicsit érzékenyebb, sértődékenyebb, szentimentálisabb hangulatba kerülsz. Fontossá válik a család, a szüleid és az édesanyád. Őt nem csak anyák napján köszöntheted fel. Bármikor vihetsz neki virágot. Hidd el, nem fogja megunni!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 10. 20-26.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 10. 20–26.

Akaratos telihold

Október 20-án, szerdán 16:57-kor a Kos jelében járó Hold szembekerül a Mérleg jelében járó Nappal. Ezt nevezzük teliholdnak.

Heti holdhoroszkóp

Telihold (Fotó: Pixabay)

A Kos az akarat felerősödését és a kapkodást szimbolizálja. Ezekre vigyázz, ha nem akarsz konfliktust! És vedd észre, ha mérlegelés nélkül, elhamarkodottan döntenél! Mert a meggondolatlanság a közeledben lévő emberekből ellenállást és viszályt vált, illetve válthat ki. Úgy tudsz ezen tompítani, ha időnként megkérdezed, hogy mások hogyan vélekednek. Ebben segít a Mérleg Nap: ő tesz téged igazi csapatjátékossá és érzékennyé a többiek igényeire.

Sajnos teliholdkor több a baleset. Szóval fokozottan elővigyázatosnak kell lenned az utakon. A telihold mindig a szembejövő járművek veszélyét jelzi. Csak kellő odafigyeléssel és a sebesség felelősségteljes megválasztásával kerülheted el a legrosszabbat, a balesetet.

Maga a telihold szerdán lesz, de a hatása szokatlanul hosszú időn keresztül: hétfőn, kedden és szerdán is érezhető.

Amennyiben a Kos vagy a Mérleg jelében születtél, legyél fokozottan óvatos! De Rák és Bak szülöttként is vigyáznod kell magadra és a kapcsolataidra!
Természetesen bármilyen jegyben születtél, nem árt a körültekintés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top